Így NE készüljetek az érettségire!

Rovat

Megosztás

A Középsuli 148. részében hallhattunk igen csak érdekes feleleteket az osztálytól, amikből, azért lehet tanulni, na persze nem a lexikális részére vagy az előadásmódra gondolunk! 

Ezek a feleletek tökéletes példái annak, hogyan NE készüljünk az érettségire! Lássuk is, miért!

Zsani

A legrosszabb készülési mód Zsanié! Ő konkrétan nem készült semmit, és még csak nem is látszott rajta, hogy ezt nagyon bánta volna! Egyértelmű, hogy ez az érettségin nem célravezető, hiszen ott nem elég az, hogy: Nem készülteeeem!

Dominika

Dominka már sokkal jobb volt, hiszen ő azért mondott érdemleges dolgokat, nem úgy, mint Zsani. Mondott jókat, kifejezetten voltak szép részei a feleletének, de a kérdésekre egyáltalán nem tudott válaszolni, ami az érettségin szintén nem a legelőnyösebb.

Olivér

A rosszfiú feleletéről legalább annyit lehetne írni, mint amennyit ő beszélt arról a tételről, amit kidolgozott. Olivér ritka nagy tehetséggel van megáldva, ugyanis képes a semmiről is órákat beszélni. Bár feleletében hangoztak el értékelhető és valós dolgok, összességében egy óriási katyvaszt kaptunk, amit stand- up feldolgozásban hallgathattunk meg. Ez sem jó a példa arra, hogy készüljünk!

Mindenképpen azt tudjuk javasolni, hogy így NE készüljetek az érettségire!

Tanuljatok sokat, készüljetek fel mind a szóbelire, mind az írásbelire rendesen!

 

Vasárnap 17 órakor érkezik a Középsuli 149. része!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta