Így tedd rendbe az életed Viszkok Fruzsi szerint!

Rovat

Megosztás

Rendrakás, rendszerezés, időbeosztás, hatékonyság, egyszóval tedd a helyére a dolgokat, amikor a fejed tetejére kerül minden, erről írta könyvét Viszkok Fruzsi, aki két napja osztotta meg követőivel a hírt az Instagramon!

Manapság ebben a felgyorsult világban abszolút szükségünk van egy tervezetre, ami segíti hétköznapjainkat, ha úgy érezzük, eláraszt minket a sok teendő! A hazai második legtöbb feliratkozóval rendelkező női youtuber már több videót is megosztott a platformon, amikben nemcsak vlogok formájában mutatja be takarítós napjait, de néhány tippet is megoszt velünk, miként rendszerezhetjük életünk részleteit.

Ahogyan őt megismerhettük, személyiségéhez abszolút hozzátartozik az olvasás, a műveltség, még egy könyvmolyos sorozat is található a csatornáján, mik azok a szerzemények, melyeket mindenképpen érdemes elolvasni.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy 2020-ban már a 3. bullet journal jelent meg a nevével, mely egy megrajzolt határidőnapló forma, ami segíti a nehéz hétköznapokat, sőt, fel is dobja a pillanatokat, hiszen mennyivel jobb oldalakat színezve összeírni saját feladatainkat, ugye?

Mindennapi hack-ek, saját tervező, lakásátalakítás, mondhatni mindenben IS a segítségünkre van kedvenc influencerünk, szóval ha úgy érzed, szükséged van egy kis támogatásra, május 31-től a könyv a boltokban, május 15 óta pedig a HVG Könyvek online webshopján már elérhető!

Te mennyire vagy rendszerező típus?

Főkép: facebook.com

Kép: instagram.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,884RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta