Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Így töltődj fel lelkileg az őszi szünetben!

Így töltődj fel lelkileg az őszi szünetben!

Kétség nem fér hozzá, hogy szeptember óta az őszi szünetet vártad. De azt is tudod már, mivel töltöd a szabad napokat? Fontos, hogy kihasználd ezt az időt a pihenésre, lelki feltöltődésre, hiszen a szünet után nincs pardon, jön az írásbeli időszak. Ezért most mutatunk neked pár tippet, amivel erőt gyűjthetsz a következő időszakhoz.

 1. Menj bulizni!

Jól hallottad. Bár fizikailag megerőltető a bulizás, most lesz időd kialudni magad, és kétségkívül egy áttáncolt éjszaka a barátaiddal teljes kikapcsolódást nyújt. Másnap lehet, hogy egy kis fejfájással és izomlázzal kelsz, de biztosan friss elmével mész neki a napnak!

Forrás: www.floridapartyconsultants.com

Forrás: www.floridapartyconsultants.com

2. Dekoráld ki a házat!

Most kiélheted kreativitásod, és még a közérzeted is jobb lesz. Képzeld csak el, milyen kellemes hangulatot kölcsönöz a lakásnak egy pár illatos gyertya, füstölő és az őszi dekoráció. Este pedig bebújsz a puha ágyba egy bögre forró, fahéjas, almás teával és más dolgod sincs, mint a pihenés. A videó segítségével egyszerűen elkészítheted saját, egyedi dekorációdat.

 3. Készülj a Halloweenre!

A Halloween alapszabálya: Minél rémisztőbb, annál jobb! Ha idén te akarod megnyerni a legjobb jelmeznek járó díjat a bulin, ideje gondolkodni. A kosztüm megtervezése és elkészítése nagyon mókás feladat. Csináld együtt a barátaiddal, és garantáltan jól fogtok szórakozni. Ha pedig egy kis borzongásra vágytok, a buli előtt nézzetek meg egy jó horrorfilmet. Inspirációként lessétek meg az idei év legmenőbb halloweeni sminkjét. 

 

4. Séta a természetben

Ha eleged van az osztálytársaidból, a barátaidból és igazából mindenkiből, ha semmi másra nem vágysz, mint egy kis egyedüllétre, akkor vonulj el a külvilág zajától, és indulj egy hosszú sétára!  Nem bűn, ha néha az ember egyedül akar lenni. Vigyél magaddal egy válogatást a kedvenc zenéidből, és élvezd a friss levegőt.

Forrás: www.huffingtonpost.co.uk

Forrás: www.huffingtonpost.co.uk

 5. Próbálj ki új dolgokat!

A pár napos szünetnél nincs jobb alkalom arra, hogy elkezdj valami újat. Például sportolj! Próbálj ki több mindent, és döntsd el, mi áll hozzád a legközelebb. Most nem lehet kifogás a fáradtság és a sok lecke. Ha pedig elkezded, könnyebb lesz az iskola idő alatt is folytatnod. Tudod: ép test, ép lélek!

 

Forrás: www.flybery.com

Forrás: www.flybery.com

 

….és, hogy mit ne csinálj semmiképp az őszi szünetben? Még véletlenül se kezdj el előre tanulni! Valamikor neked is pihenned kell, és egy évben sajnos csak egyszer vagy őszi szünet. Használd ki!

Így töltődj fel lelkileg az őszi szünetben
Te mivel töltöd az őszi szünetet?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share