Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Így vesztettem el a szüzességem – interjú egy fiúval

Így vesztettem el a szüzességem – interjú egy fiúval

Kristóf 22 éves, nagyon vagány belevaló srác, aki már jó pár éve átélte az első szexuális élményét. Elmeséli nektek, hogyan emlékszik vissza élete egyik legfontosabb eseményére. Egyik kérdésemtől sem jött zavarba.

Hány éves voltál, mikor elkezdett foglalkoztatni a szexualitás?

-Húú, ahogy visszaemlékszem 10-11 éves lehettem, amikor a bátyámmal közös számítógépünk volt, találtam a mappáiban különböző videókat. Ezeket titokban mindig nézegettem és fantáziálgattam. Ezzel egy időre tehető az első önkielégítésem is. Ekkor már nagyon nagy fiúnak éreztem magam.

cud

Milyen lépéseket tettél azért, hogy te is hasonlókat megélj?

-Az élet valahogy úgy hozta, hogy abban a házban ahol mi is laktunk, új lakók költöztek. Velem egykorú lányuk ugyanabba az iskolába kezdett járni, ahol én is tanultam. Nagyon jóban lettünk, közös volt a szimpátia. Sokszor együtt írtuk a házikat. Én nem kerteltem egyik alkalommal nyíltan megmondtam neki, hogy nagyon bejön, és szeretném ha lefeküdnénk egymással. Mivel ő is szűz volt még, ezért ő is kíváncsi volt, hogy milyen lehet a szex. Nem kellett sokáig győzködnöm.

medium

Hogyan élted meg az aktust?

-Nem tartott sokáig az első alkalom, hisz nem nagyon tudtam féken tartani magam. Emlékeim szerint mindkettőnknek bejött a dolog. Ekkor 14 évesek voltunk , ezután még legalább fél éven keresztül többször is írtunk házi feladatot együtt.

Kialakult bennetek emiatt valamilyen érzelmi kötődés?

-Nagyon kedveljük egymást és a mai napig jó kapcsolatot ápolunk. Mikor én Budapestre kerültem, ő pedig vidéken maradt, akkor szétváltak útjaink. Igazán sosem jártunk vagy ilyesmi, mindenki úgy tudta, hogy csak barátok és szomszédok vagyunk.

nice-sex-and-sexuality-20272806-549-412

Manapság is ilyen könnyen rá tudsz venni lányokat az együttlétre?

-Szerencsére sosem volt nehéz dolgom, szeretik a lányok a dumám és a külsőmet is. Viszont már komoly kapcsolatban élek lassan két éve. A jelenlegi párommal is ugyanolyan emlékezetes volt az első alkalom, mintha csak a szüzességem vesztettem volna el. Hiszen érzelmileg ő az első olyan lány akit a lehető legkomolyabban veszek. Változott az értékrendem, tehát ma már nem úgy gondolkodom, mint 14 éves fejjel.

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share