Ezt nézed:  / Suli / Ilyen a Google-nél dolgozni!

Ilyen a Google-nél dolgozni!

A Google-t szinte mindenki ismeri. Tudjuk róla, hogy világvezető cég és majdnem minden háztartásban megtalálhatóak a termékei, legyen az a Windows, egy okostelefon vagy csak a Youtube. De milyen lehet egy ilyen cégnél dolgozni?

Mondani sem kell, hogy pazar. A Google ugyanis évről évre mindig az elsők között van a nagyobb cégek versenyében, hogy mindent megtegyenek a dolgozókért. Különféle extra szolgáltatásokat nyújtanak, amivel megteremtik a tökéletes légkört, hogy minden nap jól teljen el. Ez a gondolkodás ugyanis kihat magára a cégre is. Ha a dolgozó szeret itt dolgozni, akkor valóban meg is tesz minden tőle telhetőt. Most pedig láthatjuk, hogyan zajlik az élet náluk:

Egy jó fizetés mellé különféle bónuszokat, illetve utalványokat kapnak a dolgozók. Ez már önmagában elég erős húzóerővel bír, de ez nem minden. A környezet nagyon barátságos, így olyan, mintha otthon lennél. Vannak különféle pihenő övezetek, de még csúszda is.

Ha kedved tartja még a háziállatokat is be lehet vinni, így a kutyusoknak nem kell órákat várni, mire a gazdi hazaér. Egész nap ott lehet mellettük a kedvencük, ami mindkét félnek jó.

Ezek mellett a Google az otthoni egyéb tevékenységekben is segítséget nyújt. Nem kell otthon takarítani sem, ugyanis a cégnek van egy szerződött partnere, akik a beosztottjai lakására mennek és kitakarítanak helyette. Igény szerint lemossák a kocsijukat, vagy elviszik olajcserére is. Ugye ez nem hangzik rosszul? A Google azt az elvet vallja, hogy ha a dolgozói válláról leveszik a mindennapos terheket, akkor jobban tudnak így teljesíteni. Van benne valami, ugyanis piacvezető cégről beszélünk.

Ha esetleg valaki elfáradna a munkában, arra is van egy remek módszer. Elmehet masszázsra, vagy a konditerembe egy kicsit felfrissülni. Ilyet nem sok helyen látni. De ha esetleg megéhezne valaki, akkor ingyen ehet az egyik éttermükben. Természetesen egyikért sem kell fizetni és igazi sztárséfek állnak a dolgozók rendelkezésére.

Egyéb juttatások mellett több hónapos szabadság is kérhető, valamint ha valakinek gyereke születik sokkal több szabadságot kap, mint általában máshol. Itt például az apákra is gondolnak, ugyanis ők is kapnak ilyenkor szabadságot, hogy az újszülött mellett lehessenek a szülők.

A Google kiemelten figyel az alkalmazottaira, ami meg is látszik a teljesítményükön. Nem véletlen, hogy az egyik legkeresettebb cégnek számít. Rengetegen próbálnak ide bekerülni, így természetes, hogy nagy elvárásaik vannak a leendő munkavállalóik iránt. De egy biztos: ha valaki ide bekerül, arany élete lesz.

Ilyen a Gogglenél dolgozni!
Te dolgoznál ilyen heyen?