Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Érdekességek, amiket eddig nem tudtál a Linkin Parkról

Érdekességek, amiket eddig nem tudtál a Linkin Parkról

Nemrég hatalmas tragédiaként söpört végig a hír, miszerint a Linkin Park énekese öngyilkos lett. Csak pár hét telt el azóta, a rajongók pedig még mindig sokkban vannak. A 2000-es évek egyik legnépszerűbb bandája számtalan díjat és elismerést kapott a pályafutásuk során, lemezeik pedig több millió példányban keltek el. Összeszedtem pár dolgot, melyek kevésbé ismertek a Linkin Parkkal kapcsolatban.

Az első koncertjüket a Whiskey a Go Go nevű helyen adták elő, ahol olyan bandák indultak el, mint a The Doors, vagy a Guns N’ Roses.

Az énekes, Chester több filmben is szerepet kapott. Szerepelt a 2006-os Crankban, majd később a folytatásában. De a 2010-es Fűrész című filmben is.

A zenekar a Santa Monicában található Lincoln Parkról szerette volna elnevezni magát, azonban, mikor a honlapot a tervezték, a lincolnpark.com már foglalt volt, így változtattak a Linkin Parkra.

Az együttes rappere, Mike Shinoda felmenői között több nemzetiségű is van. Ugyan Amerikában született, de orosz és japán rokonai is vannak. Egyes pletykák szerint még magyar gyökerei is vannak.

Chester Benningtonnak volt egy Grey Daze nevű bandája a ’90-es években, még a Linkin Park megalakulása előtt. A zenekar grunge-ot játszott, ami abban az időben nagy népszerűségnek örvendett a fiatalok körében, legfőképpen Seattle városában.

Érdekességek, amiket eddig nem tudtál a Linkin Parkról
Melyik a kedvenc zenei műfajod?