Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Ilyen frufrut vágass az arcformádhoz!

Ilyen frufrut vágass az arcformádhoz!

Minden lány tudja, milyen fontos egy jól megválasztott frizura. Legyen a hajad rövid vagy hosszú, világos vagy sötét színű, egyenes vagy göndör, a frufru minden frizurán képes egy leheletnyit változtatni, egy kicsikét árnyalni.

Ha frufruvágatásra adod a fejed, nem árt, ha az aktuális trendek mellett figyelembe veszed az arcformádat is, hiszen ami egy kerek arcú lánynak tökéletes, az nem biztos, hogy egy szív formájú archoz jól áll.

Nézzük is, melyik arcformához, milyen frufru illik!

Kerek arc

Ehhez az arcformához egy oldalra fésült, határozottan aszimmetrikus frufru illik, amely optikailag kissé hosszabbítja az arcod.

Hosszúkás arc

Ha hosszúkás az arcod, akkor elsősorban a fokozatosan lehulló vagy hosszabb elválasztott fazon a nyerő. A rövid frufrut pedig érdemes elkerülni.

Szögletes arc

Ehhez az arcformához is inkább a hosszabb fazon illik. Válassz egyenes vonalú frufrut, amelyet ha középen választasz el, lágyíthatsz kicsit a karakteres vonásaidon.

Szív alakú arc

Ha ilyen formájú arcvonásokkal rendelkezel, egy aszimmetrikus, tépett, laza fazon fog jól állni neked. A legjobb, ha a szemöldöködtől a járomcsontodig tart a frufrud íve!

Photo by REX/Shutterstock

Ovális arc

Ez az arcforma az abszolút dzsoli joker, ugyanis szinte minden fazon jól áll neked. Elsősorban az egyenes és a szimmetrikus frufru a nyerő számodra.

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share