Ezt nézed:  / Hírek / Suli / Ez lett az őszi szünetes tervekből!

Ez lett az őszi szünetes tervekből!

Amilyen gyorsan ideért, annyira gyorsan el is tűnt az őszi szünet, így legközelebb karácsonykor lesz idő kikapcsolódni és teljesen mögöttetek hagyni a házi feladatok és témazárók fáradságát. Addig is tekintsünk vissza, hogy mivel terveztétek tölteni az elmúlt másfél hetet és végül mi lett belőle!

1. Kirándulás

Nah persze. 43 százalékotok szavazott erre, de valószínűleg csak azért, mert ez volt a legkevésbé gondterhes. Tudjuk jól, hogy ez a 43 százalék csak otthon meresztette a fenekét, Fortnite-ozott és tömte magát édességgel. Esetleg felkészültetek a NoNutNovember No Shave Novemberre. Nincs ezzel gond, amíg feltöltődtetek, mert a következő 6 hétben úgyse fogtok pihenni.

2. Családlátogatás

Morbid lesz, de úgyis csak az látogatott családot, aki temetőbe ment sajnos. Elég ritka, hogy fiatalként inkább másokra fordítanánk az időnket, ami ígyis elég drága. Szóval mi is történt pontosan:

3. Felkészülés

Kaptatok egy csomó házit? Még van 3 kötelező, amit be kell magolni a következő dogáig? Kit érdekel, ha el lehet menni bulizni meg elektromos rollerezni óránként 300 forintért? Hát ingyen van! Jól tettétek, hisz úgyis az a lényeg, hogy a frissen olimpiai sportág gördeszka mellé hamarosan csatlakozó rollerezésben bajnokok legyetek!

4. Halloween

Itt nem kétlem azt, hogy aki erre szavazott korábban, az valóban el is ment bulizni. Remélhetőleg olyan jelmezekben tettétek mindezt, amit a Középsulisok is felvennének, hisz azok voltak az igazán menők ebben az évben. Bár kíváncsi lennék a srác fejére másnap, amikor észreveszi a nyelvére ragadt csillámport, miután este enyelgett egy csillámfaszlámával unikornissal.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share