Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Ilyen számomra a tökéletes pasi

Ilyen számomra a tökéletes pasi

Tényleg bejön a csajoknak a “rosszfiús” stílus? Valóban fontos, hogy kiemelkedő humorérzékkel rendelkezzen minden hímnemű, ha csajozásba akar kezdeni? Ahány ember, annyi vélemény, mégis sokakat foglalkoztat az a kérdés, hogy vajon mik is a “tökéletes pasi” paraméterei.. Íme, te is megtudhatod olvasóink véleményét a témával kapcsolatban.

ivillage_perfect_man-e1401648658461

Kata, 20

Bár tökéletes pasi (ahogy nő sem) nem létezik, de azért vannak kritériumok. Ilyen például az, hogy az illető fogjon meg a humorával, a stílusával. Tartson meg a figyelmességével, és bűvöljön el az intelligenciájával, egyediségével. Persze kell egy megmagyarázhatatlan “plusz” dolog is: a vonzalom. Illetve lehessen vele NORMÁLISAN kommunikálni, tolerálja a hülyeségeimet, ahogy én is az övét.

 

Adél, 19

Nálam az a legfontosabb, hogy legyen magas egy srác, hogy tiszteljen, és hogy intelligens legyen. Mindemellett nem árt, ha sármos és jó humorú. A kreatívságot is díjazom.

 

Kitti, 18

Számomra a tökéletes pasi értékeli azt, aki vagyok. Nem akar megváltoztatni, hanem egyszerűen csak szeret. Nem egy elképzelt, idealizált nőt akar belőlem csinálni. Fontos, hogy legyen humora, értse és szeresse a vicceket. A legfontosabb pedig, hogy azon kívül, hogy jó szerető, jó barát is legyen.

 

Betti, 15

Számomra csak az fontos, hogy szeressen, és hogy ezt ki is mutassa.

 

Nóri, 16

Engem valahogy mindig a” rosszfiúk” fognak meg, de az álompasim teljesen másnak képzelem el. Az ideális jelölt számomra egy gondoskodó, türelmes és kedves srác, aki tolerálja a hülyeségeim, és mindig kitart mellettem. Na meg persze megbízható.

 

Kriszti, 17

Szeretem, ha egy srác romantikus. A barátom például mindig meglep valami aprósággal, és imádom ezt benne. Ezenkívül az őszinteség és a megbízhatóság a két alapkritérium nálam.

e9532b8a8b0c778755bf9622d30626c5 (1)

 

 

Sorry lányok, de megjegyeznénk, hogy tökéletes pasik nincsenek! Mindenesetre jó reménykedést!

waiting-for-the-perfect-man

 

Ilyen számomra a tökéletes pasi
Számodra mi a legfontosabb egy srácban (az őszinteségen és a megbízhatóságon kívül persze..)?

 

Fotó/gif: www.pinterest.com, covermenmag.com, www.lovethispic.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share