Ilyen volt az első csókom

Rovat

Megosztás

Az első csók egy feledhetetlen, intim pillanat mindenki számára, ezért fontos, hogy kellemessé, meghitté tegyük, hogy örömmel emlékezhessünk rá. Persze nem minden történet mese habbal, vannak olyanok is, akik inkább elfelejtenék. Nézzük, interjúalanyaink hogyan élték meg életük első csókját.

Szabolcs (22) Szerintem az első csókja mindenkinek az oviban csattant el, nem? Vagy csak én voltam ilyen kíváncsi kisgyerek? Láttam a tv-ben egy csókjelenetet és másnap, amikor oviba mentem, úgy gondoltam, ezt nekem is ki kell próbálnom. Elmagyaráztam tehát az egyik ovis kislánynak, hogy miről is lenne szó, aztán megcsókoltam. Vagyis valami olyasmi. Mert ugye egyikünk sem tudta, mit csinálunk, de leszögeztük, hogy ez undorító és biztos soha többet nem csinálunk ilyet, fúj!

csók-1. www.wallpaperup.comfgmdgklmkldfs

 

Dani (18) Soha nem tulajdonítottam nagy jelentőséget az első csóknak. De könnyen lehet, hogy ez azért van, mert az én első csókom egyáltalán nem volt se romantikus, se meghitt. Tizennégy éves lehettem, amikor elkezdtünk kijárni a haverokkal (3 lánnyal és 4 fiúval) görkorcsolyázni. Itt beszélgettünk arról, hogy milyen kínos, hogy még egyikünk sem csókolózott senkivel, és ha arra kerülne a sor, nagyon bénák lennénk. Ezért közös megegyezés alapján mindenki csókolózott mindenkivel, hogy gyakoroljunk. Bolondok voltunk. De nem is gondoltunk bele, hogy ezzel elrontottuk mindenki első alkalmát. Igazából nem bánom, mert jó sztori, összeköt minket és, amikor élesben ment a dolog, legalább nem voltunk annyira bénák, mintha először csináltuk volna.

Kati (20) 16 évesen csókolóztam először. Volt egy gyerekkori szerelmem, akivel tényleg azt hittük magunkról, hogy mi vagyunk Rómeó és Júlia. Nagyon vicces, hogy szinte éjjel nappal csókolóztunk, ma már nem is gondolom, hogy ez egészséges. Valószínűleg azért volt ez így, mert máshoz még túl fiatalok voltunk. A konkrét első alkalomra is emlékszem. Tudom, hogy mindketten bekaptunk egy rágót, mert eszméletlenül zavarban voltunk, aztán megtörtént. Nem tudtuk ,milyen hosszan kell csókolózni, úgyhogy lehet, hogy 3-4 percig is eltartott. Arra emlékszem, hogy minden erőmmel küzdöttem, hogy az orromon lélegezzek.

csók-2.youtube.comflslkdf

 

Tímea (18) Az első csókkal mindenképp várni akartam, mint minden mással is. Nem akartam elkapkodni, nagyon fontos volt nekem, hogy a megfelelő emberrel történjen meg. Emlékszem, elmentünk vacsorázni, utána pedig sétálni a parkba. Ahogy ott sétáltunk egyszer csak megtörtént. Tökéletes volt minden részletében. Nagyon boldog voltam, és most sem csinálnám máshogy.

csók-2.wallup.net

 

Attila (23) Ez nem egy romantikus történet, előre szólok. Minden barátomnak volt már barátnője, csak nekem nem. Elmentünk egy szórakozóhelyre és szóba került, hogy én vagyok az egyetlen, aki még soha életében nem csókolózott. Elkezdtek piszkálni, míg végül rávettek, hogy fogadásból azon az estén valakit meg kell csókolnom. Végül addig fűztem egy lányt, amíg a végén csókolóztunk. A lány nevét sem tudom, és nem is jelentett számomra semmit. Azóta már van barátnőm. Nem mondom, hogy bánom, hogy nem vele történt az első csók, de én őt tartom annak, akit életemben először igazán, szeretetből csókoltam meg. És szerintem ez számít.

Paris Hilton hosts a night at the Jalouse Club

 

Ilyen volt az első csókom – Interjú
Szerinted milyen a tökéletes első csók?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta