Ilyen volt az első szerelmem – interjú egy lánnyal

Rovat

Megosztás

Az első szerelem mindenki számára meghatározó élmény. Mindenki életében eljön egyszer, és örökre nyomot hagy bennünk. Olvasd el, hogyan élte meg egyik interjúalanyunk az első szerelmet!

Meséld el röviden, hogyan és mikor ismerkedtetek meg, meddig tartott a szerelem?

19 éves koromban ismerkedtünk meg, még a gimis években. Ugyanarra a szórakozóhelyre jártunk suli után és hétvégente, ráadásul voltak közös ismerőseink is. Így nem volt nehéz észrevennünk egymást, és csak idő kérdése volt, mikor lép egy szintet a kapcsolatunk és lesz a barátságból szerelem. Első szerelemnek egészen hosszú volt, hiszen végül 10 hónapig tartott, de aztán vége kellett, hogy legyen és mindketten tovább léptünk.

Szerinted miért működött olyan jól köztetek a dolog, miért voltatok jó páros?

Nos, ez nyilván közhelyesen hangzik, de csak annyit tudok mondani, hogy már első pillanattól fogva éreztük és értettük egymást, egyszerűen egy hullámhosszon voltunk, ami nem is csoda, mert nagyon sok közös volt bennünk. Nem azt mondom, hogy kitaláltuk egymás gondolatait és befejeztük egymás mondatait, de Vele úgy éreztem, mintha minden egyszerűbb lenne, mintha már régóta ismerném. Nem volt feszengés, nem kellett azon agyalnom, hogy most mondanom kéne valamit, egyszerűen csak jó volt Vele.

Hogyan látod ma ezt a kapcsolatot, valamit másképp csinálnál?

Csak az előző válaszra tudok vissza utalni, jól éreztem magam Vele és szerettem, ez mindent elmond. Mindig pozitív gondolatok jutnak az eszembe ha felidézem ezt a kapcsolatot, nem csinálnék másképp semmit, ami volt, megtörtént. Ha valamit változtatnék, az már nem lenne ugyanaz és Én úgy szeretném megőrizni ezt az első szerelmet az emlékeim között, ahogyan megtörtént, minden részletével együtt.

Mi tetszett benne legjobban?

Bármiről tudtunk beszélgetni, közvetlen és őszinte volt. Ez utóbbit hiányolom manapság a legtöbb emberi kapcsolatból. Pedig őszinteséggel sok félreértést el tudnánk kerülni, nem beszélve arról, hogy ami végül kiderül, azzal fölöslegesen bántjuk a másikat. A keresetlen őszinteség néha sokkal vonzóbb és imponálóbb tud lenni, mint egy szép arc vagy vagány külső.

Miért lett vége? Azóta tartjátok a kapcsolatot?

Nem volt mar az az igazi szerelem, mint a legelején. Egyszerűen csak elmúlt, de nem sajnálom, hogy nem voltunk együtt évekig, így alakult. Habár nem lett csúnya vége a dolognak, azóta nem tartjuk a kapcsolatot és mindenki ment tovább a maga útján.

Első szerelem
El tudod képzelni, hogy hozzámenj a jelenlegi szerelmedhez?

Képek: ravishly

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta