Ilyen volt Farkas Timi szülinapi bulija!

Rovat

Megosztás

Kaja, lufik, LED fénysorok, megannyi nasi és grill ételek egy helyen, avagy ilyen volt Farkas Timi 21. szülinapi bulija, amiről nem is tudott!

21. szülinapjára meglepetés bulit szervezett Farkas Timinek legjobb barátja, aki kamuból lemondta a szervezett programot, mondván, más dolga akadt! Ritzl Márk legújabb videójában hallhatjuk is, mennyire idegesen reagált a lány, amint számon kéri a srácokat, milyen fontos dolguk akadt ahelyett, hogy vele ünnepeljenek!

„Timi 21 éves vénasszony lesz!”

Láthatjuk az előkészületeket, a grillsütő takarítását, a lufikkal való harcot, konkrétan a Happy Bday felirat összes betűjét külön kellett felfújni, Márk a végén már oxigénpalackot kért gondolatban, mert annyira kifáradt a rengeteg fújástól!

A következő vágóképek már Timi érkezését mutatják jó kis szülinapi köszöntésekkel, zenékkel, rengeteg nevetéssel, egy tortával, amin persze nem 21, hanem 12-es szám szerepelt! Ki ne örülne egy szívből jövő hasonló köszöntésnek? Timi is érzékenyen reagált, hiszen amikor belépett a kapun, meghatódva lepődött meg azon, mindenki egy helyen csakis érte gyűlt össze aznap este!

Timi nagyon örült a meglepetésnek, Márk elmondása szerint szuperül sikerült a buli, mi más maradhatna a végére, boldog születésnapot Timi!

Főkép: facebook.com

Kép: instagram.com

Ezt olvastad már?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta