Imádnak titeket a Középsuli szereplői! – Beszámoló a közönségtalálkozóról

Rovat

Megosztás

Százak érkeztek a Középsuli közönségtalálkozóra. Gyermekeiket pásztázó szülők, izgatott gyerekek, boldog szereplők és kíváncsi turisták lepték el pénteken a Hősök terét. Megtartottuk első saját közönségtalálkozónkat. 

Az idő is nekünk kedvezett pénteken. Verőfényes napsütésben, testünket elárasztó D-vitaminnal és boldogsághormonnal engedtük fel azt a 300 lufit, melyek a Magyar Afrika Társaság 10. születésnapi bulijának kellékei voltak. Nemcsak a napsütés volt felelős remek kedvünkért, hiszen gyermekek, fiatalok százai érkeztek az ország minden terültéről azért, hogy találkozzanak a Középsuli sorozat szereplőivel, akiket teljesen levettek a lábukról. A szereplők pedig elmondták nekünk, hogyan érezték magukat.

Olivér

IMG_4175

Én nagyon jól éreztem magam,  rettenetesen jól esett a sok szeretet.  Szeretek a megafonnal játszani, így plusz pont, hogy játszhattam vele. 😀 Imádom a nézőinket,  ezért megpróbáltam mindenki kérését maximálisan kielégíteni. 😀

Krisztosz bá

IMGT6505

Mit is mondhatnék… Nagyon jó érzés volt a rajongók közt lenni, és azt a szeretet látni és érezni, amit adtak nekem és nekünk.

Örömmel láttam a szülőkön azt az örömet, boldogságot, hogy a saját gyerekük milyen izgatottan jöttek oda hozzám/hozzánk egy aláírásért, vagy fotózásért vagy azért, hogy ordítsak nekik egyet… 😀

Igaz, már az utolsó fél órában  az ordibálásom volt  a hangsúly a gyerekeknél…:D  Akkor mondtam, hogy ennyi volt, köszönöm… 🙂 1-2 anyukának tetszett is a kiabálásom, ami meglepett. Egy anyukától kaptam a torkomra egy cukorkát, hogy ne fájjon a torkom.

Barbi

IMG_4183

Nagyon, de nagyon jól éreztem magam a Flashmobon! A legvadabb álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi ember eljön. Iszonyatos jó érzés, de mégis hihetetlen nekem több mint 1 év után is ez az egész. Talán sosem fogom igazán elhinni és megszokni a felhajtást körülöttünk. Egyszer mondtam is a körülöttem lévőknek, hogy annyira aranyosak, hogy a végén el fogom magam sírni, ugyanis volt már erre példa, amikor a Táncház találkozón három kislány pénzt költött – azt a kevés kis zsebpénzüket vagy szüleiktől kértek nem tudom -,  csak azért, hogy nekem vegyenek kis karkötőket az egyik bódéból… Elképesztő, hogy embereknek, akik tulajdonképpen nem ismernek, csak nagyjából tudják ki vagyok ennyit jelenthetek.

Zsani

14322579_649471291888315_3610912687086646408_n

Nekem nagyon jól esik, hogy ilyen sokan nézik a Középsulit, és ennyien szeretnek minket. Az meg különösen, mikor azt mondják, hogy én vagyok a kedvenc szereplőjük. Egy kislány odajött és kezembe nyomott egy papírt, hogy én vagyok a kedvence, és ezt nekem készítette: rajzolt rá meg írt bele. Annyira jól esett! Ilyenkor nagyon meg tudok hatódni. Próbáltam addig maradni, amíg mindenkinek alá nem tudtam írni a kis papírkáját, tornazsákját és telefontokját. Remélem, senki nem maradt ki. Köszönöm, hogy eljöttetek és ilyen aranyosak, türelmesek voltatok! 🙂

Zsófi

14212767_1288429127848010_6912711261560288692_n

Nem gondoltam volna, hogy ennyire sokan el fogtok jönni a közönségtalálkozóra. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a nap folyamán, amit nagyon köszönök nektek! Azt mondom, hogy ez az a pont, ahol látszik, hogy a sok belefektetett energia nem hiábavaló! A kemény munka mindig meghozza gyümölcsét, és ez a Mi munkánk, a Ti Középsulitok! Öröm volt nézni, hogy mindenki milyen felszabadult és jókedvű. Nagyon cukik voltatok! Valamint, szerintem ma sikerült a szelfie-készítés napi rekordját megdöntenem. 😀

Korinna

korinna

Már odafelé a busz is tele volt rajongókkal, ami meglepett, de ott még inkognitóban tudtam maradni. A rendezvény előtt már megrohamoztak, és természetesen adtam mindenkinek autogramot, sőt, sok képet is készítettünk. Nagyon látványos volt a lufik elengedése, különleges atmoszférát teremtett a Hősök terének.
Sosem gondoltam volna, hogy lesz olyan idő amikor ennyi fiatal felismer az utcán. Nagyon jól esik, örülök, hogy beléptem a Középsuliba.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta