Óriási szeretetben fürdőztek a Középsuli szereplői a közönségtalálkozón

Rovat

Megosztás

Majdnem felfalták a lelkes rajongók a Középsuli sorozat szereplőit a pénteki közönségtalálkozón!  Barbi, Eszti, Dominik, Bende és a többiek álmukban sem gondolták volna, hogy ennyien imádják őket, ám a szereplők előtt hosszan kígyózó sorok pontosan erről tanúskodtak. 

Tűző napsütés, hatalmas tömeg, mosolygó szülők, izgatott, ám türelmes fiatalok – ezekkel a szavakkal jellemezhetjük a péntek délutánt a Hősök terén. Egy igazán feledhetetlen élményben volt részünk aznap, hiszen a várakozásunkhoz képest sokkal nagyobb létszámban jelentek meg a Középsuli sorozat nézői a téren. A szereplőket ritkán látjuk ennyire elégedettnek és feldobottnak. Megkérdeztük hát őket, hogyan érezték magukat.

Bali

IMGT6479

Nagyon jó volt! Nem hittem volna, hogy ennyien leszünk. Mindenkinek köszönöm, hogy eljött, és odajött hozzánk. Feldobták a napom a rajongók. Köszönöm,hogy ilyen élményt szereztetek nekem!

Dominik

IMGT6487

Elmondhatatlanul jól éreztem magamat! Annyi rajongó volt, hogy egy percre sem tudtam szabadulni, de nem is bánom, mert nagyon jó érzés volt látni azt, hogy szeretik, amit csinálunk.  Felemelő volt látni a rengeteg mosolyt az arcokon, melyek mind miattunk voltak! Nagyon sokukkal jót beszélgettem és hihetetlenül cukik voltak!

Eszti

14322642_10208829935043911_4475969400745412215_n

Mindenki nagyon-nagyon aranyos és rettenetesen türelmesek volt, amit nagyon köszönök nekik, mert rengetegen voltunk. Nagyon sokan jöttek oda hozzám egyszerre, de mindenki türelmesen kivárta a sorát. Jó volt különböző helyekről ismerős arcokat látni, és voltak, akik komoly távokat tettek meg, hogy találkozhassanak velünk. Ezt is nagyon köszönöm.

Bende

DSC_0094

Fantasztikusan éreztem magam, mert rengetegen eljöttek, és ez csodálatos érzés. 🙂 A legjobb élményem a nappal kapcsolatban az volt, amikor az egyik (a lányát kísérő) anyuka azt mondta, hogy ők több mint 100 kilométert utaztak csak azért, hogy a kislány láthasson minket. 🙂 Jó érzés tudni, hogy van, akinek ennyire sokat jelentünk. 🙂 Az ilyen apró visszajelzések miatt csinálom az egészet! Köszönöm!

Ilyen tömeget megmozgatni nem kis teljesítmény. Látszik, hogy szeretitek, a Középsuli sorozatot, de még inkább a sorozat szereplőit! Köszönjük nektek!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta