Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Íme, a legjobb képek az Arany Glóbusz Kupáról!

Íme, a legjobb képek az Arany Glóbusz Kupáról!

Idén kilencedik alkalommal rendezték meg az Arany Glóbusz Kupát, ahol a hagyományoknak megfelelően az újságírók és a média legjobbjai kemény meccseken hajtottak a kupákért és az érmekért teremfociban, illetve kosárlabdában. Sok médiában dolgozó személynek még a családtagja is beállt erősíteni csapatukat. 

Az események a Középsuli csapata is megmérettette magát, melyet Dominik és az ikrek, Bali és Pali képviseltek.

“Fáradt vagyok. Nagyon jó a csapat, hárman vittük végig a focit és a kosarat is. Fociban nem nagyon tudtunk taktikázni, a kosárban pedig egy ideig nem tudtuk, hogy ki legyen az irányító, de végül én lettem és sikerült egy csapattá kovácsolódni és utána veretlen siker jött. A csapattársaimat semmi pénztért nem adnám, hiába van itt nagyon sok jó játékos. Talán egy kicsit könnyebb ellenfeleket kívánnék inkább magamnak, mert ez nagyon fárasztó volt.”

-mesélte Dominik egy korábbi interjúban a Középsuli.hu oldalnak.

A Globoport csapata is indult. Bár a végjátékra nem értünk oda, de a csoportmeccsek során megnehezítettük az ellenfelek dolgát.  A 10. Arany Glóbusz Kupa futball-döntőjében a Dunakeszi Post diadalmaskodott. A streetball küzdelmeit a Bethlen Hírnök nyerte. A szünetekben a Diamond Models RiverCast szervezésében látványos divatbemutatók szórakoztatták a közönséget, még a Victoria’s Secret fehérneműiben is gyönyörködhetett a közönség.

Bodony Barbi, a Középsuli sorozat főszereplője is büszkén viselte Réthy Fashion és a Victoria’s Secret falatnyi ruháit.
Az eseményt a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. támogatta. Nézzétek meg velünk újra a legjobb pillanatokat!