Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Tippek, hogy még jobb viszonyod legyen a tesóddal

Tippek, hogy még jobb viszonyod legyen a tesóddal

A testvéred az, akire mindig számíthatsz. Mindegy, hogy ugyanolyan neműek vagytok, vagy ellenkező. Mindegy, hogy kisebb, vagy nagyobb. Az se számít, mennyivel idősebb, vagy fiatalabb. Jöjjenek hát a tippek, hogy még szorosabb legyen a kapcsolatotok.

Nekem van egy nővérem, aki 9 és fél évvel idősebb nálam. Mi nem együtt nőttünk fel és csak tíz évet laktunk együtt. Amikor elköltözött, elég keveset beszéltünk évekig. Ez felnőtt koromra megváltozott. Elkezdtünk többször beszélni, sőt, titkokat is mondtunk el egymásnak. Most pedig jöjjenek a tippek, hogy ti is jó testvérek legyetek.

Csináljatok több közös programot!

Hívd el őt is, ha bulizni mentek a barátaiddal. Kísérd el azokra a programokra, amikre nem szeretne egyedül menni. Ez kezdetnek jó. Utána jöhetnek a kijelölt tesós napok, amikor együtt reggeliztek, ebédeltek, sétáltok, megnéztek egy filmet, vacsoráztok és végig dumáljátok az éjszakát. Minél több időt töltötök együtt, annál közelebb kerültök egymáshoz.

Kérj tőle tanácsot!

Az emberek szeretik, ha kikérik a véleményüket. Kérdezd meg a lánytesódat, hogy jól áll-e az új ruhád. Kérdezd meg a fiú tesódat, hogy szerinted mit kéne elkezdened sportolni. Szerelmi ügyekben is biztos szívesen segít majd, vagy akár a háziban.

Bízz meg benne!

Mondj el neki egy titkot és kérd meg, hogy ne mondja el senkinek. Ha valóban jó testvér, megtartja. Ezek után biztos lehetsz benne, hogy bármit elmondhatsz neki. Lesznek közös titkaitok, pont úgy, ahogy a legjobb tesóknak.

 

A testvér a legnagyobb ajándék, ezért becsüld meg, ha neked van.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share