Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Íme, erről lesz szó a Középsuli következő epizódjában!

Íme, erről lesz szó a Középsuli következő epizódjában!

2015. szeptember 8./szerda/

Vasárnap forgattuk le sorozatunk következő két epizódját, melyen már Mátyás, a “Ki legyen a Középsuli sorozat új szereplője?” kiválasztóműsorunk nyertese is részt vett. Ahogyan a való életben, úgy a mi Középsulinkban is becsengettek az iskolában, a most leforgatott epizódok már az iskolakezdés utáni bonyodalmakról szólnak.

Matyi, az új fiú, akinek valódi karakterét vasárnap ismerheted meg, remekül érezte magát a forgatáson, az osztálytársai is szimpatikusak voltak vele.

“Roppant kedvesek voltak, befogadóak voltak, és nagyon élvezetes volt velük együtt dolgozni. Óriási szeretetmennyiséget kaptam, ami valami fenomenális volt.”

– meséli Matyi boldogan.

_MG_3718

Már ő is elkezdte használni hivatalos Ask.fm oldalunkat, ahol rengeteg pozitív visszajelzést kap a nézőktől, erről is beszélt nekünk Matyi:

“Amit eddig kaptam, az csak pozitívum. Biztosan lesz egy-két néző akinek nem fogom a tetszését elnyerni, de bízom benne, hogy ez majd idővel változni fog. De kellenek is ilyen emberek. Mert valahogy akkor bennünk van a megfelelési kényszer. Hogy akkor na, majd most megmutatom, hogy tudok ilyen is lenni. És akkor lehet, hogy több embernek nyerem el a szimpátiáját.”

 

És hogy miről fog szólni a Középsuli következő epizódja? Bonyodalom bonyodalom hátán. Iskolai jelenetekről, melyekben rengeteg konfliktus, megoldandó feladat vár a diákokra. Összeveszések, kibékülések, nagy szerelmek és barátságok, na, meg Olivér rosszaságai sem maradhatnak el.

Az új epizód várhatóan 2015. szeptember 13-án este 19.00-kor kerül fel a YouTube csatornánkra.

(A változtatás jogát fenntartjuk.)

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share