Inez és Raul ismét Talán feladta, király lett a remix verzió!

Rovat

Megosztás

Nem tudom merre jársz, adnék neked egy utolsó esélyt, de téged ez már nem érdekel?! Nemrég debütált Inez és Raul legelső szerzeménye, ami igencsak szexire sikerült, a videoklip több, mint 2 és félmilliós megtekintésnél jár, és ha ez még nem lenne elég, megszületett a remix is, íme!

„Mentem hozzád közelebb, aztán jött egy üzenet, így okoztál sebeket, nem volt őszínte a szemed!”

Miután az előző klipben elbeszéltek egymás mellett, mostmár végképp távol vannak a szerelmesek, Inez és Raul legelső közös szerzeménye még mindig dübörög a YouTube-on, a Talán feladom című slágert lassan 2 és félmillióan látták!

2 ember, közös célok, de mégis a nagy űr, sosem lesznek már együtt?! A megcsalás, oly sok hazugság, a kiégés érzése, amikor nem érted már az egészet, mert elbeszéltek egymás mellett téma öleli körbe a zenét, a tűzzel teli viaskodó vágóképek mind-mind ezt tükrözik. Olyan az egész koncepció, mintha egy veszekedés kellős közepébe csöppentünk volna bele, amivel azt gondolom, oly sokan tudunk azonosulni, hiszen egyszer mindenki életében eljön egy hasonló pillanat. Miután igazi TikTok trenddé nőtte ki magát a szerzemény, Inezék úgy gondolták, miért ne lehetne egy kicsit újítani, s megszületett a remix változat! Neked melyik tetszik jobban?

Neked melyik tetszik jobban?

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta