Influenszerek, akik példaképek lehetnének?!

Rovat

Megosztás

Fiatalok, kreatívok és dollármilliókat keresnek. Ők azok az influenszerek, akiknek bejött az élet. Sokan szívesen cserélnének valamelyikükkel, hiszen ki ne szeretne egy hatalmas házban, egy menő kocsival a garázsban a full extrás videótechnikai cuccaival szimpla videókat készíteni, melyek annyira megérintik a  szponzorokat, hogy többet fizetnek egy tizenéves árufeltöltőnek, mint mondjuk Justin Biebernek?

Elhoztuk nektek a leggazdagabb és legmenőbbnek számító youtubereket, akik sokak példaképei. Szerintetek tényleg érdemes felnézni rájuk?

Lilly Singh

Lilly 2010-ben regisztrálta a csatornáját a videómegosztó oldalra, Superwoman néven. Az indiai származású lány videós palettája igen széles: sminkvideók, sztárparódiák, sorozatjelenetek újragondolása mellett gyakran saját magát is pellengérre állítja. A szókimondó és humoros felvételeknek köszönhetően Lilly jelenleg a legjobban kereső női youtuber. A videókból befolyt díjak mellett kozmetikai szerekhez is adja az arcát, 2017-ben megjelent könyve pedig New York Times bestseller lett.

https://www.youtube.com/watch?v=A4DlBSk5dBQ

 

És hogy mire tanít?  A képzeletbeli szüleid bőrébe bújva hogyan kereshetsz dollármilliókat.

Logan Paul

Logan sokáig az öccse árnyékában élt, az ő testvére ugyanis az a Paul Logan, aki leginkább azzal ér el többmilliós nézettséget a csatornáján, hogy módszeresen megaláz más youtubereket. Egy ideig úgy tűnt, Logan a nehezebb, de jobb utat választja, és szimplán csak poénos videóival is szép megtekintéseket – s persze nem kis összegeket – produkál. 2017-ben aztán fordult a kocka, és Logan megkreálta azt a videót, amely a mai napig a legnagyobb port kavarta a Youtube világában: 2017 decemberében feltöltött egy videót egy halottról, akit egy japán erdőben – az öngyilkosok erdejében – talált a haverjaival. Logan azóta is népszerű, de már semmiképpen sem olyan jó fej, mint régen. Logan jelenleg a komikussal, Dwarfmambával nyomul és igyekszik visszaállítani megcsappant hírnevét.

https://youtu.be/HoLnLhsBVlQ

 

És hogy mire tanít? Semmiképpen sem követendő egy halottról posztolni a kb. nyolc éves rajongóidnak, az viszont teljesen rendben van, hogy Logan azóta igyekszik tényleg vicces és korrekt tartalmak gyártására.

Markiplier

Ezer meg egy game playeket feltöltő felhasználó rohangál a Youtube-on, Markiplier mégis egy meglehetősen egyedi színfoltja a gamer youtubereknek. A hawaii származású srác videóiban nem is maga az éppen aktuálisan végigvitt játék a lényeg, hanem a random kommentárok, melyeket Markiplier cenzúra nélkül tol le a torkunkon. Van itt kiabálás, sikoltozás, átkozódás, sőt, még sírás is. Meg van persze káromkodás is, amiket tekintettel a fiatal rajongókra, mindig viccesen elferdít. Így lesz a fuckból duck vagy a bitchből itch. Érdemes még róla tudni, hogy hatalmas vagyonának jelentős részét jótékonykodásra fordítja.

https://youtu.be/SrsVh48pmBg

 

És hogy mire tanít? Hogyan szerezz több milliós megtekintést – és ezzel szép kis bevételt – egyetlen banán segítségével.

danDTM

Markiplierhez hasonlóan Dan is a gamer videókból szedte meg magát, annyi különbséggel, hogy ő csak és kizárólag a Minecraft-tal kapcsolatos élményeit veszi videóra. Dan 2012-ben hozta létre saját csatornáját, három évvel később pedig eljutott oda, hogy az övé lett a világ legnézettebb Minecraft csatornája és az egyik legnépszerűbb Youtube csatorna is ámblokk. Ezzel a húzással pedig még a Guiness Rekordok könyvébe is bekerült. 2017-ben ő volt a legjobban kereső Youtube sztár. És a végére még egy döbbenetes adat: idén júniusig összesen több mint 14 billió(!) megtekintést hozott össze Dan csatornája.

https://www.youtube.com/watch?v=33mOC6UDPOo

 

És hogy mire tanít? Egyik nap még a Tescoban árut töltesz, a másik nap Youtube sztár leszel, avagy: bárkiből lehet milliomos.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta