Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Insta-sztár lett a 13 évesen teherbe esett lányból!

Insta-sztár lett a 13 évesen teherbe esett lányból!

Alig 5 hét múlva szülni fog az az orosz lány, aki 13 évesen esett teherbe! 

Darya Sudnishnikova esete sokakat sokkol, amikor bejelentette, hogy alig 13 évesen esett teherbe 10 éves párjától, Ivántól! Darya elárulta, hogy fél a szüléstől, ami egyre csak közeledik, de Iván mindenben támogatja, elkötelezte magát párja és a baba mellett.

Darya hamar a közösségi média sztárja lett, ma már 115 000 követője van az Instagram-on, és rendszeresen tölt fel képeket, hírt adva a terhességéről.

A követőinek beszámolt arról, hogy a terhesség korai szakaszában minden rendben volt, de aztán egyre nehezebben viselte: alacsony hemoglobinszintjéről, gyomorégésről és székrekedésről is írt, melyekkel “sok terhes nő küzd”. Sőt, még striák (=terhességi csíkok) is megjelentek a testén!

Arra kérdésre, hogy fél-e a szüléstől azt felelte, hogy: Igen! A szülés félelmetes. Félek a természetes szülés közbeni fájdalomtól, ezért inkább hajlok a császármetszésre.

 

A szakértők szerint lehetetlen, hogy 10 éves barátja legyen a biológiai apa, hiszen ebben a korban még a szervezet nem termel tesztoszteront, a spermiumszáma pedig zéró. Mégis közösen várják a babát, akiről azóta kiderült, hogy kislány lesz!

View this post on Instagram

Кто же будет мальчик или девочка? 😘 Смотрим ❤️ . . . . . . . Имя: Каролина ❤️ . . #TikTok #TikTokRussia #Musical.ly #Tik_Tok #взаимная  #реклама #пиар #реклама_групп #добавление #лайк #лайки #пиар_групп #тиктокроссия #тиктокеры #тиктоквидео #тиктокказахстан #тиктоккорея #тиктокерша #тик_ток #взаимный_пиар  #бесплатная #репост #репосты #лайки #видео #даша #беременнав13 #беременная #беременность #ранняябеременность

A post shared by Дарья Суднишникова. Мама в 14 (@uverdig_ivv) on

Dr. Evgeny Grekov, urológia és andrológiai szakértő megvizsgálta Iván-t és elmondta műsorában, hogy ő még mindig gyermek, nem lehetnek spermiumai.  ,,Háromszor ellenőriztük a laboratóriumi eredményeket, így nem lehet hiba benne.”

Igaz, hogy Iván mindenben támogatja terhes barátnőjét, de Darya azóta bevallotta a szörnyű igazságot, miszerint azért állította, hogy 10 éves párja az apa, mert nem akarta beismerni, hogy egy 15 éves fiú megerőszakolta szülővárosában, Zheleznogorsk-ban, ami ráadásul nukleáris természetű. Egy moszkvai állami nyomozó megvizsgálta a nemi erőszak állítását, ami DNS-teszttel válhat bizonyossá. Erre pedig akkor lesz lehetőség, ha a baba megszületett.

Oksana Anishchenko pszichológus szerint, a közösségi média támogatása, az hogy Darya hírnévre tett szert, segítette őt a trauma feldolgozásában.

Fotók: Instagram

Forrás: Mirror

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share