Ezt nézed:  / Színes / Instant család | Ilyen egy igazi család!?

Instant család | Ilyen egy igazi család!?

A család az egyik legfontosabb dolog a világon! A család tagjai feltétel nélkül szeretnek és támogatnak! Egy-egy igazi család nem csak a vérségi kötelék miatt alakulhat ki! Milyen az igazi család? Mit jelent a szó, család?

A sikeres pár, Ellie (Rose Byrne) és Pete (Mark Wahlberg) abból él, hogy házakat újítanak fel, és eladják őket. Amikor felmerül a családalapítás ötlete, megrettennek a gondolattól, hogy „vén szülék” lesznek, mire a gyerekük diplomázik, és viccből felmerül, hogy mi lenne, ha örökbe fogadnának egy 5 éves gyermeket, és úgy tennének, mintha már öt éve szülők lennének?!

Amikor azonban komolyan foglalkozni kezdenek az örökbefogadással, és rájönnek, hogy sok jót tehetnek vele, úgy döntenek, hogy nevelőszülőkként magukhoz vesznek egy fiatal fiút vagy lányt. Meglepő módon egy tinédzserrel találják meg legjobban a közös hangot. Ráadásul ennek a tinédzser lánynak van még két kisebb testvére is!

Fenntartásaik ellenére Ellie és Pete magukhoz veszik mindhárom csemetét. Ahogy az összetartó tesók befonódnak életük szövetébe, Ellie és Pete nevetések és könnyek közt tapasztalják meg, milyen is egy igazi család.

Az író-rendező Sean Anders (Megjött apuci filmek) életéből merített valós események inspirálták a filmbéli Ellie és Pete történetét.

Ettől biztosan megjön a kedvetek! Nézzétek meg az előzetest!

Január 24-től a mozikban!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share