Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Sztárok vallanak a középiskolai éveikről

Sztárok vallanak a középiskolai éveikről

A sztárok már a suliban is sztárok voltak? A népszerűség vajon velük születik? Nézzük, mit vallanak a sztárok középiskolai éveikről.

Brad Pitt

Forrás: glamour

 

Az a tipikus srác volt, aki sportokban méretteti meg magát. “Nem voltunk meg valami jól a baseballal. Még birkóztam is, mindent űztem, csak nem a baseballt.”

Taylor Swift

Forrás: glamour

 

Kemény évei voltak. “Egyszer a barátnőim lemondták a programot, hogy együtt menjünk vásárolni, ezért az anyukámmal mentem. Nagy meglepetésünkre, a Victoria’s Secret-ben láttuk őket.” A sors fintora, hogy néhány évvel később Taylor a Victoria’s Secret fashion show-n léphetett színpadra.

Victoria Beckham

Forrás: glamour

 

Egyike volt azoknak, akiket a suliban csúfoltak. “Csak ott álltam magamban, egyedül. Nem voltak barátaim.” Hozzátette, hogy azért akart híres lenni, hogy társai bánják, amit tettek vele.

Jennifer Aniston

Forrás: glamour

 

Menő csaj volt, megcsodálták a külsejét. “Jobban használtam a szemhéjtust bárkinél.”

Ben Affleck

Forrás: glamour

 

Matt Damon legjobb barátja volt, együtt töltöttek 2 évet a suliban. “Matt nagyratörő volt. Elfogadhatatlan volt számára, hogy ne “A” osztályzatot kapj, így amíg egy suliba jártunk, elég jó jegyeim voltak. Miután elment, ez megváltozott.”

Anna Kendrick

Forrás: glamour

 

Állítása szerint nem volt mindig ilyen bombázó. “Teljesen átlagos középsulis lány voltam, és szerencsére a srácok szerették a lapos mellkasú, stréber, színjátszókörös lányokat – de azért nem éreztem kényelmetlenül.”

Cameron Diaz

Forrás: glamour

 

Balhés csaj volt. “Többször balhéztam srácokkal, mint lányokkal. Valamiért a srácok többet kötekedtek.” Érdekes sztori, hogy Snoop Dogg osztálytársa volt, és egyszer marihuánát is vett tőle.

Leonardo DiCaprio

Forrás: glamour

 

Küzdenie kellett a suliban, mert kisebb volt, mint a többiek. “Mindig ki kellett harcolnom a tekintélyemet, és persze a végén, a keményebb srácokkal találtam szembe magam.”

Cara Delevingne

Forrás: glamour

 

A prank-ek nagymestere volt. “Beindítottam a tűzjelzőt, az emberek cipőibe undorító dolgokat pakoltam, volt, hogy beletettem egy tojást, de sosem kaptak el. Olyan voltam, mint egy ninja.”

Angelina Jolie

Forrás: glamour

 

Egy lázadó volt. “Egy punk voltam, akivel senki sem akart szórakozni. Nem ismertem félelmet. 16 évesen végeztem, majd elköltöztem.”

Sztárok vallanak a középiskolai éveikről
Te gondoltad volna róluk?

Borítókép:newscult

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share