Interjú: Csak egy nyári kaland volt!

Rovat

Megosztás

Vajon az érzelmek is elmúlnak, amint beköszönt az ősz? Jobbat kérdezek: egyáltalán az érzelmekről szól egy nyári flört? Interjúalanyunk ezúttal egy lány, akit nemcsak szerelmessé, de felelőtlenné is tett a vakáció, mondván: ami Ibizán történt, az Ibizán is marad. Vagy mégsem?

Mi lehetne jobb helyszín a tavalyi nyári emlékek felidézésére, mint egy belvárosi kiülős hely, ahol a turisták, mint egy méhkasban, zizegnek körülöttünk – köztük sok-sok spanyolajkúval, akik beszédének hallatára interjúalanyom mindig elmosolyodik.

Szóval szerelmes lettél tavaly nyáron?

Akkor, persze, azt hittem. De így tiszta fejjel, egy év után, világosan látom, hogy a közelében sem voltam, egyszerűen csak hatalmába kerített az az eufória, amit a nyár, a tenger, a buli, a fiatalok és a szóban forgó jó pasi kiváltott belőlem. Örültem, hogy ott vagyunk a barátaimmal, hogy nevetünk éjjel-nappal, aztán még ez a kubai félisten is az utamba került… Persze, hogy magamon kívül voltam!

Kubai félisten?! Szóval nem is magyar srácról beszélünk?

Nem, hát! (nevet) Kubai volt a fiú, ráadásul olyan spanyollal, amit csak nagyon nehezen tudtam megérteni, de ő csak búgta mindig a maga szövegét… Amivel még így is le tudott kenyerezni.

zoomenglish blogspot

Mi történt köztetek?

Mivel egy ismerősöm ismerőse volt, ezért úgy gondoltam, akkor számomra sem teljesen idegen, és így sokkal nyitottabb voltam vele, mintha tényleg csak ott találkoztunk volna először. Mindezek ellenére így sem tudtam róla sok mindent, de valamiért megbíztam benne. A második ott töltött délutánon találkoztunk, elmentünk strandolni, paellázni, aztán végül addig hülyéskedtünk, míg végül ott helyben megcsókolt – mindössze pár óra ismertség után.

És te erre mit reagáltál?

Hát, igazából éreztem, hogy ez be fog következni, így csak azt kellett eldöntenem, hogy hagyom-e ebbe az irányba folyni a dolgok menetét. Apránként közeledett, tudtam, mire készül. De úgy voltam vele, hogy kivárom, mi sül ki belőle. Nem volt a zsánerem a srác, de olyan kisugárzással csinálta a dolgait, hogy én csak vigyorogtam, és hagytam magam.

Aztán mi történt?

Utána az egész hetet együtt töltöttük, együtt bandáztunk, strandoltunk, buliztunk. A két társaság egybeolvadt, és mint egy nagy család, mentünk egyik helyről a másikra. Mi pedig ott csókoltuk egymást, ahol csak értük. Ő nagyon rámenős volt, én pedig túl boldog ahhoz, hogy végiggondoljam, mit csinálok.

Ezt úgy érted, csináltál olyan dolgokat is, amiket mai fejjel már nem tennél?

Így is mondhatjuk. Ahogy említettem nagyon rámenős volt, és nála a közeledés nem igazán állt meg egy csóknál.

Szóval intimebb kapcsolatba is kerültetek. Azért mondod így, mert megbántad?

Nem bántam meg, mert élmény és tapasztalat is volt. Ráadásul én azt vallom, hogy minden és mindenki okkal lép be az életünkbe – van, aki hosszabb, van, aki rövidebb időre. Minden tapasztalat megtanít valamire. A sráccal, mivel kubai, nehéz is lett volna hosszú távon gondolkodni, de egyébként a mai napig beszélünk. Nagyon rendes embernek tartom, és mindig nyíltan tudtunk beszélni egymással. Főleg most, hogy írásban még értem is mit akar mondani! (nevet) Szóval, szerintem ez az, ami miatt nem bántam meg ezt a kis kalandot. Ha valami bunkó lett volna, akkor lehet, hogy kiakadok, de így le tudtam rendezni magamban a dolgokat. Bár a bunkókat meg zsigerből kerülöm.

A barátaitok nem szóltak bele, hogy ennyire összemelegedtetek?

Fú, de a barátnőm nagyon rámszállt, és mint egy második anyuka faggatott mindenről, kérdezgette, hogy biztos vagyok-e a dolgomban, de még arra is folyton felhívta a figyelmem, hogy ne felejtsek el védekezni! Elég vicces szituációk voltak ezek. Főleg, mikor a srác ott állt mellettem, és végighallgatta, ahogy a barátnőm vadul, magyarul magyaráz nekem, és ő ebből egy mukkot sem értett. Nem vettem mindig a fáradságot, hogy lefordítsam neki.

Mit tanácsolsz azoknak, akik hasonló nyári kalandba keverednek?

Hát, mondanám, hogy mérlegeljék, megéri-e, és gondolják át, mit szeretnének. Csak ezzel az a baj, hogy nem működik. Ettől nyári flört a nyári flört. De azt gondolom, hogy ha saját magával és a maga értékeivel tisztában van valaki, és nem issza magát félholtra (én nem ittam), akkor nem keveredhet össze olyasvalakivel, akivel egyébként nem akarna. De azért ne várjuk utána égbekiáltóan nagy szerelmeket, hiszen az egész csak egy buli a buliban, és tudni kell feldolgozni, ha hajnalban mindenki a saját életébe tér vissza – egyedül.

favim

Nyári kaland
Neked volt már részed nyári kalandban?

Képek: readaftermidnight.com, favim.com, zoomenglish.blogspot.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,181RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta