Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Interjú egy fiúval, aki után bomlanak a csajok – mi a titka?

Interjú egy fiúval, aki után bomlanak a csajok – mi a titka?

Úúú, de jól néz ki! Hűha, nagyon király a stílusa. Én is ilyen pasit akarok! Az ehhez hasonló mondatok naponta akár többször is kicsúsznak a szánkon, mikor meglátunk egy-egy srácot. De miért mások ők? Miért fordul meg minden lány utánuk? Mi a titkuk? Erre próbálok fényt deríteni, remélem sikerrel járok és legalább közelebb kerülünk a nagy titokhoz. Vagy titkokhoz? 

Lehet egyáltalán titokról beszélni?

Ha te akarsz lenni a tökéletes pasi, akkor egyszerre kéne Brad Pittnek, Jim Carreynek és Bradley Coopernek lenned, hiszen minden lánynak más elvárásai vannak. De természetesen ez senkinek sem megy, ezért először is fogadd el magad olyannak amilyen vagy. Egy kapcsolatban sok oldalad mutatkozik meg és sok címkét viselsz, mint a “lányom pasija”, a “legjobb barátnőm új barátja” és maga a “barát” vagy rosszabb esetben az “édibédi cuncimókus”. Ha ez utóbbiba tartoznál, azért kicsit gondolkozz el, hol rontottad el.

Összességében néha a határozott pasi vagy, aki mellett büszkén sétál a barátnő, néha viszont a romantikus fiú, aki nem felejti el az évfordulót és virágcsokorral kedveskedik a szíve hölgyének. Van, hogy a humorzsák vagy, aki csak úgy sziporkázik a baráti társaságban. Ez az egész olyan, mint a főzés. Ha kihagyod a sót, vagy a cukrot, akkor már nem az igazi a végeredmény.

Mit gondolsz, mi az a legfontosabb 3 tulajdonság, amiket a lányok keresnek a fiúkban?

Hát az első a biztonság érzet, hogy támaszt nyújtson. Hogy amikor a közelében van a lány, akkor biztonságban érezze magát. Ezzel összefügg a magabiztosság, mert akkor sugároz biztonságot egy fiú, ha tudja, hogy mit akar, ha magabiztos és ez érződik is rajta. A humor sem elhanyagolható tényező, mert boldogságot visz a mindennapokba.

Mennyire fontos a külső? Avagy mit lehet tenni, ha nem David Beckham-nek születtünk?

Fontos, mert akárki akármit mond, Jim Carrey is megmondta, hogy azt, hogy a szépség belülről fakad, azt a csúnya emberek találták ki. Hogy egy kicsit a közhelyeknél maradjak, a külső megfog, a belső megtart.

Ha nem áldott meg adoniszi külsővel a sors, akkor az önbizalom ezen is segít, mert ez kihat a külsődre és a viselkedésedre. Ha szerinted nem nézel ki jól és emellett félénk is vagy, akkor aztán nem lesz semmi esélyed. De ha legalább le tudod győzni azt a félelmedet, hogy nem vagy elég jó pasi, akkor máris több eséllyel indulsz.

Van egy jó tanács, amit mindenképpen megosztanál, hogy könnyebb legyen a srácok dolga a lányokkal?

Jó, ha van egy elképzelésed az élettel kapcsolatban, nem csak kóvályogsz a világban. Ez összefügg a biztonságérzettel, hiszen ha bizonytalanságot sugárzol, az nem tesz vonzóvá, a határozottság viszont annál inkább. Ha a lányok háziállatot akarnának, aki helyett mindent eldöntetek és babusgatják, akkor vesznek egy cicát.

 

Tökéletes pasi
Milyen a tökéletes pasi szerinted?

Borítókép: krystalfawn.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share