Ezt nézed:  / Zene / Völgylakók – CSTP a Művészetek Völgyében

Völgylakók – CSTP a Művészetek Völgyében

A Művészetek Völgye Magyarország egyik legrégebbi, leggazdagabb hagyományokkal rendelkező fesztiválja, mely már 1989-től kerül megrendezésre, idén 27. alkalommal. A fesztiváldömping július 21-én nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt, és e hét vasárnapjával (július 30.) zárul a móka. A fesztivál három helyszínt tömörít magába – Kapolcs, Vigántpetend és Taliándörögd – ahol több mint 1200 program és közel 100 fellépő biztosítja a jó hangulatot. A Cseh Tamás Program ezt a rendezvényt sem hagyja ki a nyári kavalkádból.

A Művészetek Völgye a hagyományokat tartva irodalom és színházközpontú, kiegészülve a magyar és külföldi könnyűzene képviselőivel, illetve egy erős családbarát arculattal.
A fesztivál népszerűsége önmagáért beszél, elég csupán megnézni a jegyeladást, ugyanis a jegyelővétel duplájára nőtt a tavalyihoz képest. Minden helyszín maximális kihasználtsággal operál a rekordméretű közönséggel. A színes programoknak köszönhetően minden korosztály és stílusú ember megtalálhatja a maga gyönyörűségét a fesztiválon. A fiatalok a pezsgő esti koncertekbe vetik bele magukat, míg a családok a kisgyerekeket lekötő cirkuszt, zenés-táncos foglalkozásokat látogatják, az idősebb komolyzene kedvelők pedig a helyi templomba vonulhatnak vissza, ha esetleg a zenesi sokszínűség elviselhetetlen mértéket öltene számukra.

A CSTP az egész rendezvényen részt vesz kezdéstől zárásig, július 21-29-ig. Az általunk támogatott fellépők mindennap este 6 órai nyitással kezdenek a taliándörögdi Elevenkert színpadán. Az elmúlt napokban fellépett a The Couple, a BEKVART, a Drastik Putto, a Baron Mantis, Hangácsi Márton, valamint a Belau. A mai este folyamán a The Luckies áll színpadra, illetve a hátralévő napokon még a Window ésYOULI is bemutatkozik a fesztiválozóknak.

A CSTP standos roadshowja július 29.-én, szombaton, érkezik majd meg Kapolcsra, a Petőfi utcában, ahol szeretettel várjuk az érdeklődőket.

 

indexkép forrása: templomon Kapolcson, a 27. Művészetek Völgye kulturális fesztiválon 2017. július 22-én.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share