Interjú egy lánnyal, aki úgy vesztette el szüzességét, ahogy elképzelte

Rovat

Megosztás

Előzőleg olvashattatok egy hasonló interjút, ahol alanyunk arról mesélt, mlyen volt egy egyéjszakás kaland során elveszteni a szüzességet. Most találtunk valakit, aki az ellenkezőjéről tud beszámolni.

Ha jól tudom, te pontosan úgy vesztetted el a szüzességed, ahogy azt megálmodtad. Így volt?

Igen, nagyjából így.

Mesélnél arról, hogy hogyan is képzelted még azelőtt, hogy megtörtént a dolog?

Persze. Mindig is arra vágytam, hogy komoly kapcsolatban, szerelmesen történjen meg. Szerettem volna, hogy bensőséges, intim és meghitt legyen, viszont az andalító zenét, a rózsaszirmokat és a gyertyafényt nagyon soknak tartottam volna. Azóta persze az utóbbiban is volt részem, és nagyon szép volt, de elsőre nem így akartam.

Miért?

Úgy éreztem, hogy így is kellőképpen új lesz a helyzet, és a zene és a virágok inkább csak tovább fokoznák az idegességem. Bár romantikus dolognak tartom, nekem szokatlan lett volna. De van, akit tényleg ez lazít el.

Akkor mégis hogy történt?

Körülbelül három hónapja voltam együtt a barátommal. Nyár volt, és én mentem a családdal egy hétre nyaralni. Ezen a nyaraláson vettem neki ajándékot, amolyan szuvenírként. Mivel tudtam, hogy neki már volt előttem egy barátnője, akivel lefeküdt, így azzal is tisztában voltam, hogy nekem kell jeleznem, ha készen állok. Ezt pedig úgy tettem, hogy az ajándékban elrejtettem egy óvszert. Nagyon meglepődött.

Rögtön ezután meg is történt a dolog vagy ez a jel amolyan első lépés volt csak?

Nem, nem, direkt olyan időpontban adtam át az ajándékot, amikor a körülmények is megfelelőnek tűntek ahhoz, hogy együtt legyünk. Úgyhogy meg is történt a dolog utána.

Milyen volt?

Mivel nagyon szerettük egymást, és tudtam, vele akarom mindezt átélni, így nagyon jó. Szerencsém is volt, talán egy pillanatra éreztem fájdalmat, bár ő is nagyon óvatos volt, vigyázott, és figyelt rám. Egy picit véreztem is, de nagyon picit, csak annyira, mint amikor felsérted a bőröd. Persze orgazmusom nem volt, sőt neki sem, de akkor nem is ez volt a lényeg.

Arról mondasz pár szót, hogy neki milyen volt?

Bár az ő nevében nem akarok nyilatkozni, de annyit mondhatok: számára is szép élmény volt és egyben váratlan is.

De mindig van valami gigszer is, nem?

Ami a legkellemetlenebb volt a mi történetünkben, hogy az együttlétünk után körülbelül tíz perccel hazaért anyukám. Szerencsére mindig békén hagytak minket a szüleim a szobámban, szóval tudtam, hogy nem fog meglátni, bekopogni, egyebek, de talán az jó lett volna, ha még van egy fél óránk kettesben.

Hány évesek is voltatok ekkor?

Én 16, a barátom 19.

Van bármi, amit tanácsolnál azoknak a lányoknak vagy akár fiúknak, akik még a nagy esemény előtt állnak?

Talán a legtöbb amit mondhatok, hogy mindent úgy tegyenek, ahogy a legjobbnak érzik. Nekem nagyon sokat adott, hogy tényleg komoly kapcsolatban történt meg az első alkalom, és örülök, hogy azt a fiút választottam, akit.

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a történeted!

Ha érdekel, ti mit szavaztatok a szüzesség elvesztésével kapcsolatban, kattints ide. 😉

Interjú egy lánnyal, aki úgy vesztette el szüzességét, ahogy elképzelte
Te félsz/féltél, hogy hazaállítanak a szüleid szex közben?

 

Ha van saját történeted, melyet megosztanál velünk és az olvasókkal akár névvel, akár név nélkül, várjuk üzeneted a tiirtatok@kozepsuli.hu címre!

Kép: pinterest

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,157RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta