Ismerd meg jobban Delhusa Gjon-t!

Rovat

Megosztás

Delhusa Gjon-nak számos utazással kapcsolatos élménye van, mivel már kisgyermekként is körbeutazta a világot a négynemzetiségű szülők gyermeke, így a családi látogatások mindig nagy utazásokkal jártak. Mind a nagyszülei, mind a szülei máshonnan származnak, ezért is hívják barátai féldeci kevertnek, kiből korán hivatásos énekes lett, így később, énekesként is járta a világot.

Albániában, az első szabad televíziós szilveszteri műsorban vállalt fellépést, pénzt nem kapott, de ettől függetlenül szívesen ment el az „Ébredj Albánia!” című rendezvényre, melyen John Belushi is ott tiszteletét tette. Két évvel később megkapta az Albán Kormány Aranykeresztje kitüntetést, mert Magyarországon és Európában a magyarok albánokkal szembeni előítéletén sokat javított Ébredj Albániám (apja után) című számával.

Delhusa Gjon elmesélte azt is, hogy kijártak neki a furcsa rajongók, pláne karrierje elején, amikor is pár lány levelet írt neki 16-17 éves kora körül, hogy édesapai örömök elé néz. Gjon édesanyja sírva fogadta a humbug hírt, de később persze kiderült, hogy nem igaz.

delhusa-gjon(430x286)

Gjon kalandos élete természetesen nem hagyott alább ifjú zabolátlan évei után sem. Viña del Mar-ban, a Riói Karnevál konkurenciafesztiválján megismerkedett egy gyönyörű, kívánatos félvér lánnyal a Húsvét-szigetekről. Mivel épp akkor nyert fellépésével harmincezer dollárt, így elutazott a lánnyal otthonába, ahol eltöltött 2-3 meghitt napot a lány és családja vendégszeretetében, majd boldogan hazautazott. Pár hét múlva Delhusa Gjon menedzsere kapott egy levelet, melyben az állt, hogy a chilei nagykövetség keresi őt, mert a ceremónia, amiben a lány papája részesítette, az egy eljegyzési ceremónia volt, melyet Gjon csak egy táncnak hitt. Később aláírt egy papírt arról, hogy nem volt az az információ a birtokában, hogy ő ezt a lányt valójában eljegyezte, így úszta meg a frigyet.

1020787_1348654744_960x721_000000

A magyarországi leghosszabb, egybefüggő könnyűzenei albumának tulajdonosa – mellyel rekorder hazánkban – valójában állandóan elégedetlen magával, úgy hiszi, nem szeretik elég sokan. Azt vallja, hogy hátradőlni nem lehet, mert akkor hamar megcsappanna imázsa. Inkább zenésznek tartja magát, mint énekesnek, szerinte ez tartja meg az időt és a hűséget mellette és persze a Buzuki hangja mellett. 🙂 Ebben az évben Sérült angyalok címmel nagyon szép világzenei albumot szeretne összeállítani. Várjuk, hogy milyen lesz! 😉

Delhusa Gjon
Te szereted Gjon-t?

Foto: static.origos.hu, nol.hu, m.cdn.blog.hu, hir24.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta