Itt a vége, záróra!

Rovat

Megosztás

Hagyjál békén, itt a vége, én már nem akarok semmit, megyek tovább, vár az éj leple, vár a sok nő, a pénz és az ékszerek, hosszú évek után ISMÉT debütált az egykori villalakó, Young G!

Megjelenünk bárhol, egyből záróra mindenki másnak, mert ennyire jók vagyunk, dúdolja Young G és Mario közös szerzeményében, 1 év után ismét videoklippel készültek az énekesek, volt itt minden IS! Immáron 10 éve, hogy szerepelt a Való Világ 4. szériájában Rácz Béla, avagy Béci, kiesése után zenei karrierjét kezdte el építgetni Young-G néven. Több hazai énekessel lépett már porondra, többek között Misshel közös szerzeményük, a Végeztem veled már milliós megtekintés felett jár!

Bombázó hölgyek, aranyékszer, csilliós óra és Budapest belvárosa, ahol tengetik a napjaikat az ifjú titánok. Még csak pár napja jelent meg a legújabb szerzemény, máris a felkapottak között a YouTube-on! A dalszöveg igazán macsósra sikerült a tudom, hogy tetszik a testem baby és a takarodj innen, nem kellesz, neked záróra üzikkel. A videoklip koncepciója abszolút szexi a szöszi bombázóval a medencében! A srácok számára a női test egy ékszer, amit vétek lenne elszalasztani, dúdolják.

Vajon lesz-e olyan sikeres az új dal, mint az előzőek? Nem tudni, egy bizonyos, a komment szekcióban olyanokat olvasni, mint: Ez vérből jött; dög lett; végre odatették magukat a srácok és hasonló hozzászólások, amikből kiderült, igencsak várta már a visszatérést a közönség!

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta