Ezek a tények, amikre Dezső Bence szerint a lányok nincsenek felkészülve!

Rovat

Megosztás

Milyen az, amikor a két nem egymásnak feszül? Vannak olyan tények, amikre abszolút nem vagyunk felkészülve mi nők?! Dezső Bence szerint nagyon sok létezik, Markó Rebeka cáfolja!

Attól, hogy azt hiszitek, nem látjuk a bugyi igazgatást, attól még azt látják a férfiak!

Bence rögtön a közepébe vágott, miszerint az összes hölgy úgy véli, senki nem látja, amikor itt-ott megigazgatod a bugyidat, ám Rebeka rögtön ellenpéldával támadta le párját, hiszen ez fordítva is igaz lehet! Attól, amiért a férfiak vakargatják odalent, az még látszik egy hölgy számára is! Most komolyan a gyakori reggeli “sátorállításon” csodálkoznak a nők? Rebeka szerint attól függ, hány éves az illető, ez inkább egy megszokott és elfogadott dolog az életben.

A hölgyek multitasking funkcióval vannak ellátva? Bence szerint inkább a férfiak tudnak egyszerre több dologra koncentrálni, sőt azt is Rebekához vágta, utálja, amikor telózás közben nem lát, nem hall, ám párja szerint ez nem igaz, a férfiak szokása a zoned out mód, miközben olvasgatnak a telójukon.

Csajok ismerős az érzés, amikor mond valami szépet életetek szerelme, és csak azért, hogy mégegyszer hallhassátok, annyit mondtok neki, tessék? Majd jöhet az ismétlés! Ha már beszélgetés, mi történik akkor, ha kapsz egy üzit a snapen, megnyitod, de nem válaszolsz? Valóban csak feledékenység, vagy nincs kedved üzizni? Mindkettő gázos, de melyik az elfogadottabb?

Ezt olvastad már?

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta