Itt a pénzhoroszkóp!

Rovat

Megosztás

Az év első napjaiban egyél lencsefőzeléket, és sok pénzed lesz- így a népi hiedelem. De ehhez azért a csillagoknak is van egy-két szava!

2015-ös pénzhoroszkópunkból megtudhatod, milyen vastag pénztárcára számíthatsz idén.

Bak

Capricorn

Idén lehetőséged adódik belepillantani a kereskedelem világába: elkezdesz dolgozni egy üzletben, vagy szüleidnek segítesz a piacon. Ha bizonytalan vagy, kérd bátran a segítségüket- ne a vevők előtt kerülj kellemetlen helyzetbe. Jól megérdemelt fizetésedet nyáron drága dologra váltod.

Vízöntő

Aquarius

Kicsit bizonytalan leszel idén: hol elszóród az összes zsebpénzedet, hol az ebből adódó bűntudat végett nem akarod elkölteni semmire. Májusban például az előbbi viselkedés fog jellemezni téged. De lesz is mit szórni: január-február táján nagy meglepetés ér. Végre kifizetik az előző évi nyári munkádat, amit elsumákoltak!

Halak

Pisces

2015 pénz terén a Halak éve lesz! Meg is érdemled, hogy kegyes legyen hozzád a sors: te is mindig megsegítesz másokat. Ha hajléktalan kér tőled alamizsnát, szívesen adsz, de a segélyszervezetekkel is bőkezű vagy. Márciusban viszont olyan röppen rád, aki nem érdemel sokat: anyagi gondokkal küzdő osztálytársad csak cigire és italra költené a pénzt!  Ha nem akarod megbántani, a kért összeg felével segítsd ki!

Kos

Taurus 

Ne aggódj, ha év elején még ürességtől kong a tárcád- ha sokáig gyűjtögetsz, annak meglesz az eredménye év végére! Sőt, a gazdagság egészen 2017-ig kitart! Ami meglepő, hogy pénzedet az év első felében szerzed meg, és nem egész 2015-ben dolgozol érte.

Bika

Aries

Ne kérj kölcsön senkitől, mert a csillagok állása szerint eladósodhatsz! Jobb hát, ha kivárod,míg összegyűlik elég spórolt pénz a Sziget-jegyre, és nem a barátaidtól kérsz anyagi segítséget.  A családodban viszont megbízhatsz, ha minden kötél szakad, hozzájuk fordulj!

Ikrek

Gemini

Mivel közvetlen vagy, vidám, és be nem áll a szád, ezért az emberek rajonganak érted. Ez a munka világában is igaz. Idén felfedez téged valaki, aki a mentorod lehet, és olyan állást ajánl, amivel nagyot kaszálhatsz! Márciusban viszont arra készülj, hogy kevés pénz csurran-cseppen a markodba.

Rák

Cancer

Augusztus közepéig a bolygók úgy intézték, gazdagságban fürödhetsz.Utána viszont pénzed folyamatosan csökken, a kiadások ellenben nőnek. Novemberben azt tervezed, hogy befizetsz egy izgalmas – ám drága –  utazásra.

Oroszlán 

Leo

A csillagok szinte ugyanazt jósolják neked, mint a Rákoknak: az év első felében nem kell anyagi gondoktól tartanod, bátran megveheted a rég óhajtott Iphone-t. De ez a sikerszéria csak augusztus 11-ig tart. November végén a karácsonyi nagybevásárlásnál kétszer is gondold meg, ki milyen drága ajándékot kap tőled: elapadhat a pénzed.

Szűz

Virgo

Előre szólunk: idén váratlan kiadások terhelnek majd. De ha már most bosszankodsz, van egy jó hírünk is: ha a sors valamit elvesz, utána nem felejt el adni sem. Októberben nyerhetsz egy szerencsejátékon. Ide a Black Jackkel!

Mérleg

Libra

Év elején meglátsz egy szuper ajánlatot- ami valójában nem az, csak annak hangzik! Hidd el, a kiszemelt bicaj/laptop/ruhadarab nem éri meg az árát! Várj nyárig: akkor váratlan pénz áll a házhoz.

Skorpió

scorpio

Jó hírünk van a Skorpióknak: a tanulásba fektetett időt végre ösztöndíjra válthatod! De az is lehet, hogy a munkahelyeden kapsz fizetésemelést. Látod, megérte a sok fáradozás. A nyári szünetben viszont óvatosan a tömegközlekedési blicceléssel: egy alkalommal lebuksz. Fizesd ki helyben a bírságot, mert ha később teszed, többe fog kerülni.

Nyilas

Sagittarius

Bár rád nem a megfontoltság és a takarékoskodás jellemző, egy isteni sugallat hatására megváltozik gondolkodásmódod:  iskola mellett munkát vállalsz, és megérted, milyen keményen meg kell dolgozni a pénzért. Nyáron azért kicsit lazítasz, megkeresett vagyonkádat elköltöd a fesztiválokra.

(Forrás: astrology.horoscope.com; Fotók: ladiesown.com, milapuntocom.com, gurl.com)

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta