Ezt nézed:  / Zene / Jelentkezz az ÉTER Plusz tehetségkutatóra

Jelentkezz az ÉTER Plusz tehetségkutatóra

Már közel ötvenen neveztek az egri ÉTER fesztivál tehetségkutatójára, az ÉTER Pluszra. A szervezők május 13-ig várják a zenekarok, előadók jelentkezését a versenyre, amelynek élő döntője június elején lesz Egerben.

z ÉTER Pluszra június 2-án és 3-án kerül sor az egi Bolyki Pincészet látványos udvarán. Jelentkezni május 13-ig lehet az ÉTER fesztivál honlapján.

A legjobbak idén is Sziget, Volt, Balaton Sound fellépési lehetőséggel gazdagodhatnak és esélyt kapnak bekerülni az Öröm a zene tehetségkutató országos döntőjébe, ahol hárommillió forintosos fődíj várja a győztest. Ezeken kívül számos további díjat ad át az ÉTER Plusz, köztük videóklip-készítési és stúdiófelvétel-lehetőséget, sajtókampányt és rengeteg más dolgot.

A szakmai zsűrit idén is Temesi Berci vezeti, tagjai pedig Andrásik Remo zenész, a HANOSZ főtitkára, Jeges Zsolt a Mamazone vezetője és Nyújtó Sándor, azaz Dj Newl.

Lesz ÉTER Workshop és Feszt!Eger, autentikus fesztiválhangulattal. Az ÉTER Pluszra a magyar zeneipar éves konferenciája, a Music Hungary alatt kerül sor, így rengeteg elismert szakember előtt van lehetőség bemutatkozni.

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share