Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Jógázás – elképzelés vs. valóság

Jógázás – elképzelés vs. valóság

Hajlékony és energikus vagyok, üdvözlöm a felkelő napot, fantasztikus formában érzem magam – valójában pedig, próbálom nem kitörni a lábam, avagy a jógázás képekben.

Adriana Rodríguez Leónt álmatlanság gyötörte, ezért az orvos testmozgást javasolt számára egészsége megőrzése és testének alvásigénye érdekében. Tanácstalan volt a kérdést illetően. Még sohasem sportolt, nem tudta, hol kezdje. Amikor könnyed sportmozgásokat végzett korábban, köhögött és légzési gondjai is akadtak. Nővére azt tanácsolta neki, hogy jógázzon. Küldött is neki YouTube videókat, ahol bemutatják hogyan is kell ezt csinálni.

 

Elszántság, önbizalomdopping, vágjunk bele! 

Az első alkalom csupa meglepetés volt számára: minden feladat szórakoztató káoszban bontakozott ki, rengeteget nevetett, közben próbálta utánozni a mozdulatokat. Sokszor az, ami fejben összeáll, a valóságban egészen másképp néz ki. Ezen ihletődve rajzolt egy képsorozatot a jóga pózokról, elképzelés kontra valóság – témával. Elkezdte instagramra posztolni őket, és azt vette észre, hogy ezzel mások is így vannak. Ez a tudat még több erőt adott neki, és azóta is lelkesen jógázik, és rajzolja legjobb baklövéseit.

1. Gyermek

Forrás:boredpanda

2.Varjú

Forrás:boredpanda

3. Futók zászlója

Forrás:boredpanda

4. Nyújtott ülés

Forrás:boredpanda

5. Lengő póz

Forrás:boredpanda

6. Háromszög

Forrás:boredpanda

7. Széles terpesz – hátratekintéssel

Forrás:boredpanda

8. Fejét felemelő kutya

Forrás:boredpanda

9. Vad

Forrás:boredpanda

10. Chaturanga

Forrás:boredpanda

Jógázás – elképzelés vs valóság
Te szoktál jógázni?

Borítókép:boredpanda

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share