Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hol töltsem a szilvesztert?

Hol töltsem a szilvesztert?

A szilveszteri buli minden évben nagy dilemma. Hol legyen az ember ilyenkor? Néhány meghívás biztosan adódik. Érdemes átgondolni a lehetőségeket!

Vannak családok, akik ilyenkor együtt lépnek át az újévbe. Ez lehet évek óta tartó hagyomány is, így nem is kérdés ilyenkor, ki hol legyen. Nálunk évekig így volt, és egy cseppet sem bántam meg, hiszen a családunk körében is lehet tökéletes a szilveszter. De mi a helyzet azokkal, akik ilyenkor szeretnek kimozdulni egy kicsit?

Egy másik lehetőség gyanánt a barátokkal együtt lóghatunk egy kicsit. Otthoni házibuli formájában remek hangulat kerekedhet. Sokan választják ezt a lehetőséget. Vannak baráti körök, ahol ez a forma teljesen elfogadott és minden évben hagyományként tekintenek rá. Érdemes viszont olyanokkal tölteni az estét, akiket már régóta ismerünk és megbízunk bennük, hiszen senki nem szeretné, ha közben eltünedezne egy-két dolog. Fokozottan érdemes odafigyelni az értékeinkre és egymásra is.

A szórakozóhelyekben is van potenciál, de ilyenkor figyelembe kell azt is venni, hogy rengetegen vannak, és rendszerint túlzsúfoltak. A legtöbb szórakozni járó fiatal ilyenkor elkerüli ezeket a helyeket és inkább egy csendesebb környezetet választ.

Egyes szállodák és vendéglátó helyek is biztosítanak programokat. Szét lehet nézni itt is, mert tényleg jók szoktak lenni. Egy egyszerűbb és kellemesebb este eltöltéséhez remek program lehet.

Leginkább azt tudnám tanácsolni mindenkinek, hogy nem az a lényeg, hogy ilyenkor hol vagyunk, hanem az, hogy azokkal az emberekkel legyünk, akik számunkra fontosak és természetesen mindenki jól érezze magát közben.

Hol töltsem a szilvesztert?
Te hol töltöd a szilvesztert?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share