Ezt nézed:  / Hírek / Zsebpénz / Jordon Cox, a brit tini a semmiből csinál pénzt

Jordon Cox, a brit tini a semmiből csinál pénzt

Jordon alig 18 éves, de már a Daily Mirror szerzője. Hogy mivel érdemelte ki ezt? A fiatal srác a kuponok világának igazi szakértője.

Az essexi Jordon azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy 2013 karácsonyán három rászoruló családot lepett meg nagy összegű élelmiszercsomaggal. Összesen 4 penny-t fizetett a hatszáz font értékű  áruért a szupermarketben.  Hogy csinálta? December elsejétől minden nap órákon át gyűjtögette a kuponokat online és papír alapú áruházi magazinokból. Amikor úgy gondolta, megvan a szükséges mennyiségű akciós kupon,  három bevásárlókocsinyi árut szedett össze a helyi TESCO-ban. Amikor a pénztárhoz ért, az ott dolgozó hölgy azt mondta a fiúnak, hogy 19 éve dolgozik a cégnél, de ilyet még nem látott. Jordon élvezte a felbolydulást, amit okozott, szinte celebnek érezte magát. Így írta le a pénztárnál átélteket:  “A szívem a torkomban dobogott, tele voltam adrenalinnal. Olyan sokminden sülhet el rosszul. Otthon hagyhattam volna néhány kupont, vagy nem olvasom el pontosan a feltételeket. Az is előfordulhatott volna, hogy néhány már lejárt.”

jordoncox

Otthon is Jordon volt a bevásárlás felelőse. Anyukáját keményen ellenőrize, hogy mi kerül a bevásárlókosárba. A családnak eddig 2000 fontot spórolt meg.

Karácsonyi akciója nagy népszerűséget hozott a fiatal srácnak. Azóta saját rovata van a Daily Mirrornál, CouponShop néven futó Twitterét, ahol mindig tájékoztatja a legfrissebb akciókról a brit közönséget,  több, mint ötezren követik.

jótékonyjordon

Ha érdekel a téma, a TLC műsorán Kuponzsonglőrök címen magyarul is követheted a kupongyűjtés USA-beli kiválóságait.

Szimpatikus Jordon?
Te is keresed az akciós vásárlási lehetőségeket?

A cikk a telegraph.co.uk írása alapján készült.

Fényképek: ( www.telegraph.co.uk, www.dailymail.co.uk, www.political-rant.com)

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share