Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Justin Bieber intim részleteket árult el

Justin Bieber intim részleteket árult el

Mióta visszavonult a rivaldafényből, az Instán kommunikál rajongóival, akiknek intim részleteket is elárul a múltjából. A sztár arra használja az Instáját, hogy erőt adjon azoknak, akik nehézségekkel küzdenek.

Justin Bieber a világ egyik legismertebb popsztárja, akiért milliók rajonganak és irigye is akad jó számmal, akik szívesen cserélnének vele akár csak egy napra.

A most 25 éves sztár legutóbb legsötétebb időszakáról vallott egy hosszú bejegyzésben. Ebben azt is megosztotta, hogy kemény drogokat is használt, és minden létező hibát elkövetett, amit végül nagyon megbánt, mert megváltozott a személyisége is.

18 évesen nem értettem semmihez, ami a világban való boldoguláshoz kell, de volt több millió dollárom és azt kaptam meg, amit csak akartam. Elkezdtem kemény drogokat használni 19 évesen és leromboltam az összes kapcsolatomat. Nem tiszteltem a nőket és dühös voltam – írta Bieber a bejegyzésben.

 

Most szerencsére már más a helyzet, hiszen túljutott a mélyponton, és boldog házasságban él a 22 éves modellel, Hailey Baldwin-nal. Hite adta neki a legnagyobb erőt a leálláshoz, és amikor a múlt árnyai kísértik, Jézushoz fordul.

Még akkor is, amikor minden ellened fordul, harcolj tovább. Jézus szeret téged. Legyél kedves és bátor és szeresd az embereket, ne a saját elvárásaiddal, hanem Isten tökéletes, meg nem szűnő szeretetével – zárta sorait a sztár.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share