Kállay Saunders dala bekerült A Dal 2021-be

Rovat

Megosztás

Már hallható Kállay Saunders Coming Home című számának magyar változata, mellyel bekerült A Dal 2021 40-es mezőnyébe.

A dal eredetileg angol nyelven íródott, és András bevallása szerint, ha Magyarország indult volna idén az Euróvízión, ő ezt a változatot nevezte volna. De mivel szeretné, hogy a mű szövegét mindenki megértse, így készült egy magyar verzió is, melyet Tabár Istvánnak köszönhetünk.

Ez a dal a béke üzenetét hordozza magában, mondanivalója, hogy tegyük le a fegyvereket, és ne öljük egymást, hisz alapvetően az embereknek nincs bajuk egymással. A Hazaérek majd azt a kérdést boncolgatja, hogy miért harcolunk, kiért harcolunk?

András az inspirációira visszaemlékezve, elmondta:

„Ez az egyik legmélyebb dalom, ez ugyanis nem mindennapi témát dolgoz fel. A legjobb barátom katonaként volt kint a háborúban, és mindig lejegyzetelte, mi mindent látott, élt át. Benne voltak a félelmei, a boldog pillanatai, minden olyan, amit elképzelni nem is lehet annak, aki nem élt át ilyet. Ezt a naplót elkértem, elolvastam és abból inspirálva megírtam a Coming home című dalomat…

Amióta megjelent a számom, rengeteg megható üzenetet kaptam, hogy megérintettem vele az embereket és nagyon szeretik ezt a zenét. Nekem pedig ez mindennél többet jelent.”

– meséli a szerző.

A szám egy zenekari próbán született a No Latency stúdióban. A szokásos jammelés, közös alkotásba, majd dalírásba csapott át, ahol az egész zenekar együtt dolgozott. A véglegesítés és a producerálás ismét Anatu munkáját dicséri.

Hamarosan érkezik a videoklip! Addig hallgassátok meg a szívhez szóló dalt!

Link a dalhoz: https://youtu.be/ZGJUkIiSyJo

Februárban frissített megjelenés!

Főkép: YouTube

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta