Kamu gépfegyver is szólt a szalagavatón – Briliáns fantázia, bevállalós tanárok a Károlyiban

Rovat

Megosztás

Szalagavatón felvételt készíteni pofátlan egy dolog. Mert biztos, hogy kitakarsz valakit, rossz helyre állsz, akkora a tömeg, hogy levegőt is alig kapsz.

De ha nem tolakodsz, akkor egy esélyed marad: a következő hétre szervezel magadnak egy ismétlést. Ha ez nem megy, akkor legyél az első sorban.

Így tettünk mi is, ezért láthatod most itt, milyen fergeteges volt a Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnázium 13a osztályának produkciója, kétemberes kamu gépfegyverrel, laza és remek előadással, Tatár Gergő koreográfiájával. A gengszterek világában játszódó előadás előtt a szalagtűzést nézhetitek meg.

https://www.youtube.com/watch?v=pNx5yCVGZNc

A 13b gyönyörű táncát Farkas Diana tervezte meg, ilyen volt a fehér menyasszonyi ruhák káprázatos suhogása. A keringő mellett az ötvenes évek Amerikáját megidéző produkciót is megcsodálhatjátok.

https://www.youtube.com/watch?v=pGgrCVqHH_A

A 13b Kleopátra show-ját az osztályfőnök frizurája ihlette. Szép tőle, hogy bevállalta a fellépést a diákokkal. Ám nincs igazi szalagavató köztes műsorszámok nélkül. Egyrészt minden érdekelt bemutathatja, hogy mivel töltötte a suli utáni délutánokon az időt, másrészt azalatt átöltözhetnek a végzősök. Nem ritkán az is előfordul, hogy fergetegesen jó a táncok közötti esztrád műsorszám. A következő videóban egy elegáns latin táncot tekinthettek meg a Kleopátra show után, ráadásul az összeállítás végén egy rock and roll számba is bepillanthattok.

https://www.youtube.com/watch?v=asD7CpS1MU0

Szöveg: Kiss Róbert Richard

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,181RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta