Kata tanárnőék esküvője egy álom volt!

Rovat

Megosztás

Kata tanárnő férjhez ment nem is olyan régen, aki most végre elmeséli nektek, hogyan történt a lánykérés és milyen fantasztikus volt Korfun a tengerparti esküvő. A képekről nem is beszélve!

“Veled egész vagyok, nélküled fél sem” 

Szívbéli legjobb barátaink több éve élnek már Korfu szigetén. Tavasszal azzal a fantasztikus hírrel hívtak meg minket, hogy megnyitották a tengerparti Blue Waves Corfu Aparthotelt, és meghívnak minket egy szuper nyaralásra. Akkor még nem is sejtettem, hogy ők már a szerelmemmel titokban tervezik az esküvőt.

Balatoni kedvenc helyünkön sétáltunk júliusban, amikor életem párja elindította a “Love me tender” dalt és féltérdre ereszkedve tette fel a nagy kérdést. A meglepettségtől és boldogságtól meghatódva, könnyes szemmel rebegtem IGENt. 

Onnantól minden sorsszerű volt, nem csak régen dédelgetett álmunk vált valóra, egy csodás tengerparti nyaralás, hanem elkezdtük szervezni az álomszerű esküvőnket. Szűk körű meghitt eseményt szerettünk volna a barátokkal és a párom szüleivel, de amikor a  tengerparti esküvő híre elterjedt, igen sokan el akartak jönni, így osztozva velünk boldogságunkban. Egy hetet töltöttünk Korfu szigetén, melybe belefért egy mini nászút is, ami csodás volt. Leírhatatlan élmény a tengerpart, a táj, az emberek szeretete, nyugodtsága. Magunkkal hoztuk szívünkben és gondolkodásunkban ezt a mentalitást. Átértékeltünk mindent, ami fontos!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta