Katherine Langford nem tér vissza a 13 Reasons Why harmadik évadára

Rovat

Megosztás

2018. június 15. /péntek/ 10:47

Azt már hetekkel ezelőtt bejelentette Katherine Langford egy Instagram posztjában, még mielőtt a Netflix hivatalosan bejelentette volna, hogy elindul a harmadik évad 2019-ben, hogy ő bizony nem tér vissza egy harmadik évad esetén. 

Nemrégen a Jimmy Kimmel Live! vendége volt a fiatal színésznő, ahol a műsorvezető az ausztrál származásáról, szüleiről és természetesen a 13 Reasons Why című sorozatról kérdezte őt. A színésznő itt is megerősítette, hogy a harmadik évadban nem fog feltűnni.

“Hannah…I love you…and I let you go” Those are the words I was able to say six months ago, and now can finally share with you as my journey on @13reasonswhy has officially come to an end…as most of you know, this was my first ever job and I am so grateful to have had the opportunity to tell Hannah’s story so fully in season 1, and to be asked back for a season 2. Thankyou to @netflix @paramountpics @anoncontent , the incredible producers, creatives, cast and crew for making these last 2 years so special. And to all of you here – Thankyou for filling my life with love and light ? This show will always be a special part of my life, and regardless of whether Hannah is there or not, I know that I will continue to strive to do work that is meaningful and has a positive impact – whether that be in film, music, or any other form of art. There is a lot coming up this next year, and I can’t wait to share it with you ? #hannahbaker

KATHERINE LANGFORD (@katherinelangford) által megosztott bejegyzés,

Katherine elárulta, hogy szülei mindketten orvosok, édesanyja gyerekekkel foglalkozik, édesapja pedig a Royal Flying Doctor Service, amely egy olyan szervezet, akik olyan betegeket látnak el, akik a városoktól távol laknak. Angol kifejezéssel az édesapja egy flying doctor, ami annyit tesz, hogy betegekhez utazik el repülővel azért, hogy a lakhelyükön lássa el őket.

A műsorvezető egy egészen morbid módon humoros kérdést tett fel a színésznőnek a beszélgetés végén:

“Nincs esély arra, hogy visszahozzák Hannah-t az életbe? Mint például a Trónok harcában, ahol Jon Snow is meghalt, de a vörös boszorkány feltámasztotta. Nem lehetne valahogy így megoldani Hannah visszatérését?”

 

Katherine szóhoz sem jutott, elnevette magát, majd a műsorvezető hozzátette, még mindig csak poénból persze:

“Nincs egy ügynököd, aki ezen dolgozna?”

 

Erre Katherine a következőt válaszolta:

“Ez igazán klassz lenne, de erősen kétlem. Ez a sorozat mindig is az életem különleges része marad, úgyhogy, ha vissza akarnának hozni zombiként vagy ilyesmi…”

 

A műsorvezető azzal zárta a vicces beszélgetést, hogy az egy remek átmenet lenne a Walking Dead sorozathoz.

https://www.youtube.com/watch?v=yz7Xq3T0YPs

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,549RajongóLike
179,305KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta