Kell virágot vinni az első randira?

Rovat

Megosztás

Az első randi fontos mérföldkő egy (leendő) pár életében. Persze nem ez dönt feltétlenül a kapcsolat további alakulásáról, azért érdemes felkészülni rá és minél jobb színben feltüntetni magunkat, úgy, hogy önmagunk maradunk. A mai téma a virág. Meg kell-e lepni a fiúnak a lányt egy szál rózsával, avagy sem?

Jön a gyors válaszom: nem. Ezután a kifejtés: Véleményem szerint nem ezzel kell bevágódni, ráadásul kellemetlenségeket is okozhat randi közben. Biztos sok lány örülne a kedvenc virágának egy illemtudó fiútól, tehát azt sem mondom, hogy rossz ötlet. Összeszedtem, mivel jár a virágadás a randin.

Egy igazán udvarias, régimódi fiú kedveskedése
Ez emberfüggő, hogy kinek jön be, kinek nem. Ismerek olyan lányt is, aki szeret virágot kapni, örül, hogy a fiú gondolt rá, kedveskedett neki, de olyat is, akinek ez inkább kényelmetlenséget okoz. Érdemes valahogy megtudni, tetszene-e a lánynak. A virágok és első randik felé terelni a témát. Nem kell nyílegyenesen rákérdezni, de a célzásokból lehet majd érteni.

Oké, de hova tegyem?
Virág átad, megköszön, elindul a randi. Jó, de mégis mi legyen a növénnyel? Egész nap fogja a kezében a lány, tegye a moziban a mellette lévő ülésre, vagy a kávézóban az asztalra? Egy ölelést is megakadályozhat, ha nincs két szabad kezünk. Ezt max akkor tudom elképzelni, ha a fiú házhoz megy. A csajszi gyorsan vízbe rakja, majd indulhat a randi. Ez még nekem is bejönne.

Túl gyors ajándék
Egy fiúnak illik meghívnia egy kávéra vagy desszertre a randipartnerét, de egy többezres vacsora túlzás. Ugyanígy a virágról is süt, hogy nem volt olcsó – kivéve, ha a kertből szedte. Ha ezek után még beülnek pár helyre, akkor még jobban megcsappan a pénztárca. Persze egy fontos randin nem érdemes spórolni, de szerintem inkább a kapcsolat közben érdemes rózsával meglepni a szerelmünket, nem rögtön az elején.

Nem titok többé, hogy hol voltál
Nem mindenki szereti a szüleit beavatni abba, hogy randizni megy, ha még semmi nem biztos. Viszont ha egy lány hazaállít egy csokor virággal, akkor nem mondhatja azt, hogy a legjobb barátnőjével volt. Ha kellőképpen faggatóak a szülei, akkor be kell számolnia az új srácról akkor is, ha befuccsolt az ismerkedés. De nem csak otthon, az utcán is szembejöhet egy ismerős, akinek nem szívesen mesél a magánéletünkről. Kidobni nyilván nem akarja senki a virágot. Ezért amíg nem biztos a kapcsolat, érdemes csak az élményre koncentrálni, nem az ajándékokra.

Mindenkinek kellemes randizást kívánok!

Írta: Czár Fruzsina

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta