Sportok, amiket inkább a pasik szeretnek

Rovat

Megosztás

Nem lehet általánosítani, mégis vannak olyan sportok, amiket nagyobb számmal űznek férfiak, mint a nők. Ezek inkább tartoznak már az extrém sportok közé, így van bennük bizonyos rizikó faktor is, ami miatt ilyen népszerűvé váltak.

 

Paintball

A fegyverek és a harcok kedvelőinek igazi izgalmakat jelenthet, hiszen teljesen olyan élményt képes nyújtani, mintha a harcmezőn lennénk. Nem veszélytelen, hiszen apró sérülések előfordulhatnak. A fegyverek festékgolyót, de általában inkább műanyag, vagy gumilövedéket lőnek ki, így célszerű beöltözni hozzá, mert így is kaphatunk bőven kék-zöld foltokat. Fejvédő használata kötelező, hiszen egy szemre mért lövés vakságot is okozhat. Csapatban játszva remek kikapcsolódást nyújt.

 

Wakeboard

A vízi sportok egyik népszerű formája, ahol egy kötött pályán kell haladni. Edzésnek is felfogható, ugyanis komoly erőfeszítést kell kifejteni, valamint próbára teszi az izmokat. Bajnokságokat is rendeznek belőle, de amatőrként is ki tudod magad próbálni. Az országban rengeteg pálya van már, és mindnek megvan a maga technikája. A profibbak különböző trükköket is tudnak gyakorolni.

 

Bungee jumping

Az extrém sportok szerelmeseinek ez egy igazi adrenalin löket. A föld felé zuhanva több száz méterről igazi kihívás. Kevesen merik bevállalni. Sokan azonban életvitel szerűen ugranak. Elég nagy felkészültség kell hozzá. Ez inkább lelki értelemben értendő. Ugyan bárki ugorhat, ha elmúlt már 18, de mégis sokan visszakoznak, ha a magasban vannak.

 

Szárnyasruha-repülés

Ez egy viszonylag újabb sport, ami ugyancsak extrémnek számít. Komoly tudás és felkészültség kell hozzá, ugyanis megfelelő ismeretek nélkül könnyen adódhatnak gondot. A sportoló egy magas pontról, esetleg repülőgépből kiugorva egy speciális ruha segítségével több 10 km-t is képes siklani, majd a végén kinyitja a hátára erősített ejtőernyőt, hogy biztonságosan leszálljon.

Sportok, amiket inkább a pasik szeretnek
Kipróbálnád valamelyik sportot?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta