Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Kellett a pszichológia!

Kellett a pszichológia!

Bár látjuk, hogy rengetegen olvassátok a cikkeinket, mégis kérdés volt számomra, hogy a Szerelemparty-n valóban be mertek-e ülni a pszichológiai tanácsadásra. Személyesen azért mégsem mindig olyan könnyű kérdezni, nemde?

Azonban igazán büszkék vagyunk rátok, ugyanis szinte megállás nélkül beszélgetettek a pszichológusainkkal, és öröm volt látni, hogy nemcsak érdeklődtök, de bíztok is bennünk. Ezt igazán köszönjük!

Csak, hogy összefoglaljam kicsit, legtöbben természetesen szerelmi ügyekkel érkeztetek. Nagyon hasonló kérdéseket tettetek fel, így igyekszünk majd a jövőben a cikkeink által is folyamatosan témánál maradni. A legtöbbetek bizonytalannak érezte a kapcsolatát, nem tudtátok, valóban szerelmes-e belétek a párotok.

Szerencsére a nálunk kitölthető teszt is bizonyította: lehet, hogy csak nem ismeritek kellőképpen a másik szeretetnyelvét. Remélem, sokáig megjegyzitek: lehet, hogy a másik csupán másképp fejezi ki azt, amire vágytok, és az, hogy nem hatalmas ajándékokkal lepett meg a szerelmesek napján, nem feltétlenül jelenti, hogy ne lennél fontos a számára!

Fel a fejjel tehát, és kövessetek minket a továbbiakban is! Ha pedig szeretnéd megnézni videónkat a szerelempartiról, kattints! 😉

Kellett a pszichológia!
Ki mernéd kérni egy pszichológus véleményét személyesen?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share