Ezt nézed:  / Hírek / Suli / Készítsd el saját intarzia képedet!

Készítsd el saját intarzia képedet!

Noha lassan becsöngetnek, pár nap még hátra van a nyárból. Használd ki jól az utolsó szabad pillanatokat! Ha buzog benned a kreativitás, látogass el Sándor László grafikus intarziakészítő workshop-jára augusztus 25-27-e között! Sándor László nem csupán gyakorlott tervezőgrafikus, hanem az intarziakészítés szerelmese. Intarziaportéi Magyarországon és külföldön is népszerűek.

Sándor László intarziakészítő projektje, a Wood Arts Intarzia három napos workshop-ján eszköz- és anyagismeretet, ezen felül minden szükséges alapanyagot megkapsz a kezdéshez. Kísérletezhetsz a különböző fafajtákkal, kompozíciós gyakorlatokat végezhetsz, de akár egy mintakönyvből választott motívummal is dolgozhatsz első intarziaképeden. A tanfolyam ideje alatt – a minta bonyolultságától függően – egy vagy akár két képet is készíthetsz.

Sándor László és tanítványai egy korábbi workshop alkalmával

Sándor László és tanítványai egy korábbi workshop alkalmával

 

Miután felületkezelted és bekeretezted alkotásod, büszkélkedhetsz vele a családnak, barátoknak. Ha kedvet érzel a folytatáshoz, választhatsz további alap, haladó vagy akár egyéni foglalkozások között. Ezeket a programokat kedvezményes árú bérlettel is látogathatod.

Ha van olyan ismerősöd, barátod, családtagod, aki kísérletező kedvű, kreatív személyiség, lepd meg egy ajándék kuponnal! A kuponok egy éven belül felhasználhatók. Több kupon vásárlása esetén kedvezményben részesülsz.

egy korábbi workshop-on készült munka

egy korábbi workshop-on készült munka

 

A Wood Arts Intarzia oldalán jelentkezhetsz a workshop-ra, és ugyanitt minden fontos részletet elolvashatsz az eseményről.

Sándor László intarziaképeit augusztus 31-ig megtekintheted faHAJ című egyéni kiállításán a Circle Line HQ Szalon és Galériában.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share