Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Két fiút szeretek egyszerre!

Két fiút szeretek egyszerre!

Tükröm-tükröm, mondd meg nékem, melyik szőke herceg legyen a férjem?

Rapunzel hercegkisasszony szerelemittasan pillantott le toronyszobájából, mikor meghallotta  kedvese hangját.

– Itt vagyok, drágám! – kiáltotta, leengedve több méter hosszú haját, hogy azon kapaszkodjon fel hozzá lovagja. Ám egy perc múlva felszisszent.

– De nehéz a súlyod, édes!

Nehéz volt, nehéz bizony, mert ketten markolták: két szőke herceg igyekezett, szíve közepéhez.

Ha azt hinnéd, csak a dél-amerikai filmsorozatokban fordul elő, tévedsz: te is eshetsz szerelembe – két személy iránt, egyszerre.

Szeret, nem szeret

Az első dolog, amit tehetsz, hogy felteszed magadnak a kérdést: melyiküket szereted jobban, ki az, akit átölelnél abban a pillanatban? Ha nem sikerült megválaszolni, valószínűleg egyikük irányában sem erősek érzéseid, s múló fellángolások csupán. A mindent elsöprő, igaz szerelem ugyanis nem ad teret más érzéseknek.

„Pár hete jártam egy fiúval. Az ő részéről nem volt annyira komoly a kapcsolat, ezért amikor egy másik srác udvarolni kezdett, s ajándékokkal halmozott el, elbizonytalanodtam. Napokig őrlődtem: mit tegyek? Szerencsére nem jöttem össze vele, mert kiderült: amit látok, túl szép, hogy igaz legyen, s nem ő az, akit keresek. Ennek ellenére a másik fiúval is szakítottunk, én pedig nem sokkal utána megismerkedtem valakivel, aki teljesen elcsavarta a fejemet”- meséli Betti.

ukuhu jó. sajnálatból van vele j

Ki nevet a végén

De én mindkettőt szeretem!- erősködsz. Csak éppen mindkettőt más miatt… Mert az egyikük vagány rosszfiú, aki mellett izgalmas az élet, míg a másik biztonságot nyújtó lovag. Vajon melyikük mellett lennél boldogabb? Ha már kiskorodban is arról álmodoztál, feleség leszel négy gyerekkel, nem vitás, ki lesz az urad, amennyiben pedig ki nem állhatod a szabályokat, szintén nyilvánvaló a válasz. Két élete nem lehet egy embernek. Az egyikük társaságában jobban elengeded magad, önmagadat adva. Ő az, akiről a szeretteid is azt mondják: inkább hozzád való. Mert ugyanaz érdekel titeket, s megegyeznek céljaitok, de a világról alkotott képetek is. A köztetek lévő harmóniát pedig a kívülállók is jól látják.

eff

Ásó, kapa, nagyharang

Míg nem döntöttél, egyikükkel se kezdj, kettővel egyszerre pedig pláne – nem csupán őket bántanád meg, de bűntudatot is keltenél magadban. Ha viszont már két végén égeted a gyertyát, minél hamarább zárd le egyik viszonyodat, és zöld utat kaphat a másik. Amikor végre magad is rádöbbensz, ki a te herceged, boldogan nyújthatod felé toronyszobádban kezedet, hogy többé soha ne eressze azt el.

Tükröm-tükröm, mondd meg nékem
Te már kerültél ilyen helyzetbe?

Szerző: Fekete Fanni

Fotók: Weheartit

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share