Ezt nézed:  / Színes / Ki az egyetlen ember, akitől fél Krisztosz bá’?

Ki az egyetlen ember, akitől fél Krisztosz bá’?

Az egész Középsuli legijesztőbb személye Krisztosz bá. Vagy mégsem? Vajon ki bukkan fel, és hogy lehet az, hogy még a senkitől sem félő “atom” tornatanár is összerezzen a láttán? És hogy is került a tanár úrral szembe? A Középsuli sorozat 40. részében mindenre fény derül!

Krisztosz senkitől sem fél. Pontosan 39 epizódon keresztül ez egy tény volt. Az örök szigorú, szerelemben ugyan kicsit esetleg, de mégis rendíthetetlen tornatanárról bizony érdekes, eddig nem ismert információkra derül fény a sorozat 40. epizódjában.

A tanár úr iskolai pályafutása előtt bizony a légióban harcolt, ahol egy Szergej nevű orosz parancsnoka volt, aki olyan vaskezű volt, hogy még ő is módfelett félt tőle. Nem is véletlenül, hisz a parancsnok kíméletlenül bánt mindenkivel, de tény, hogy rengeteget tanított a körülötte szolgálóknak.

A 40. részben pedig ellátogat Budapestre, és megkeresi Krisztoszt, hogy felmérje, mennyi maradt meg benne a légióban tanultakból. A gyerekek szeme láttára üti, vágja, ahol éri, Krisztosz pedig tehetetlenül tűri, ahogy alázzák. De vajon mi lesz a történet vége? Egyáltalán túléli a sorozat szeretett tanára?

Nézd meg a 40. részt, és minden kiderül!

 

Vasárnap pedig nézd az új részt, ahol többet is megtudhatsz Krisztosz bá’ és Szergej viszonyáról!

Krisztosz bá' vs. Szergej
Szerinted okkal fél Krisztosz bá' Szergejtől?

Írta: Szecso

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share