Louis Walsh: Mentoruk szörnyeket alkotott a One Direction tagjaiból

Rovat

Megosztás

Attól függetlenül, hogy váltig állítják a One Direction tagjai, hogy ők bizony nem oszlottak fel, a jelek mégis arra utalnak, szólókarrierekbe kezdés, semmi látványos közös munka hónapok óta, azt mutatja, ez a banda habár el még nem temette magát, de már halott.

Ez az a cikksorozatunk, amelyben olyan hírességeket, befejezett sorozatokat mutatunk be, amelyeknek az utóéletét boncolgatjuk. Így teszünk most a One Directionnel is.

A banda első lemeze most töltötte be ötödik életévét, a lemez, az Up All Night, ami sikerre vitte mind az öt fiatalt, Niall-t, Louis-t, Zayn-t, Liam-et és Harry-t, már öt éve, hogy  megjelent a piacon.

A rengeteg közös munka, közös siker, közös turné, közös élmények után idén viszont valóban már többen a saját karrierjük kiépítésén gondolkoztak, és kezdtek is el dolgozni rajta.

Gif: Giphy
Gif: Giphy

 

Simon Cowell, X-Faktoros mentoruk még kifogásolta is, vagyis kicsit meglepte a sztori, hogy nem a saját lemezkiadójával, a Syco Music-kal szerződtek le a fiúk, hanem Liam például a Universalhoz vándorolt, Louis nyilvánvalóan a 2015-ben alapított saját lemezkiadóját választotta, Harry pedig a Columbia Records-dzal írt alá szerződést. Mondjuk, azt sem szabad elfelejteni, hogy azért öt év alatt sem a bandatagok szedték ki a pénzt a zenemogulnak zsebéből, sőt, sokkal inkább elég sok tejbe aprítható  kenyeret hoztak neki a konyhára.

Gif: Imgur
Gif: Imgur

 

Simon mentortársa, Louis Walsh is durván beszólogat a csapatnak, ha kell, és bírálja a tagok döntéseit. A legmesszebb talán akkor ment, amikor azt mondta, hogy a túl sok pénz és a gyorsan jött siker miatt végződött a történet úgy, ahogyan, és hozzátette:

“Simon Cowell szörnyeket teremtett. Mind azt gondolják, majd szólókarrierbe kezdenek. De nem fog nekik bejönni. Csak Harrynek. Ennyi.”

– mondta 2016. október közepén.

Gif: The Daily Edge
Gif: The Daily Edge

 

Egy hónappal Louis Walsh éles kritikája előtt pedig bejelentették, az NBC csatorna Zayn Malikkal karöltve egy Boys (Fiúk) című sorozaton dolgozik, amely lényegében a One Direction sztoriját fogja körbeölelni.

Szóval, itt tart a 2010-es évek legsikerebb fiúbandája. Még az évtizedet sem tudták együtt sikeresen végigtolni. Hogy lesz-e még egyszer One Direction? Ki tudja? Mindaz, amit most tudunk, hogy egyelőre nem tervezik az összeállást, ugyanis mindegyikük a saját karrierjére figyel, Louis Tomlinsonnál pedig a babázással járó apai feladatok is teendői között vannak.

One Direction - Ide juttottak a tagok.
Szerinted méltó befejezése lett a zenekar életének?

 

(via Mirror)

Borítókép: CelebMix.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,875RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta