Ki fogja betartani az újévi fogadalmait?

Rovat

Megosztás

Az újévhez mindig is hozzátartoztak a fogadalmak. Mégis ki az, aki még sose fogadott meg semmit? Többet fogok tanulni, szorgalmasabb leszek… stb.

újév-edzés

A fogadalmak lehetnek hasznosak, de ha semmibe vesszük őket, akkor nem érnek semmit. Az újév mindig valaminek a kezdete is egyben, így akár új felfogás szerint is alakíthatjuk az életünket. Teljesen új emberré is válhatunk, ha úgy szeretnénk. Ennek mindig egy pozitív hatása van. Csak rajtunk múlik, hogy betartjuk-e.

Glasses of champagne and fireworks

Azonban, amit megfogadunk, azt be is kellene tartani. Általában mindig a kivitelezéssel adódnak gondok. Kevés embernek van elég akaratereje, hogy tegyen is valamit az ügy érdekében. Az újévi fogadalmak jelentős része így csak ábránd marad és minden ugyanúgy folytatódik tovább, mint eddig.

new-year-720x450

Egy időben én is tettem újévi fogadalmakat, amik általában arról szóltak, hogy keményebben fogok tanulni, jobb jegyeket szerzek, valamint igyekszek jobban teljesíteni. Mondanom sem kell, sosem sikerült ezeket betartanom. Az a helyzet, hogy ezekben én mindig is túl lusta voltam. Persze ugyanúgy megfogadtam ezeket minden évben, de nem tartottam be őket. Utólag már belátom, hogy nagy hiba volt, mert lett volna értelme. Én azok közé tartozom, akik egy kezdeti lelkesedés után gyorsan feladják az ígéretüket.

January-health-image-e1451603934957

Bizonyára köztetek is sokan vannak, akik megfogadtak bizonyos dolgokat. Minden csak akaraterőn múlik, hogy meg is fog-e egyáltalán valósulni. Én a saját példámból okulva csak arra tudok biztatni mindenkit, hogy legyen kitartó, hiszen az újévi fogadalmaknak ez a lényege: ösztönöznek minket egy jobb cél érdekében.

Ki fogja betartani az újévi fogadalmait?
Tettél idén újévi fogadalmat?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,809RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta