Visszarázódni a suliba

Rovat

Megosztás

A hosszú téli szünet után nem könnyű újra felvenni az iskola ütemét. Na, de azért valljuk be, hogy nem is volt olyan hosszú az a téli szünet! Azok a könyvek és füzetek, amiket eddig száműztünk a táskánk mélyére, most megint előkerülnek.

Stockphoto-Oktatas-Tanitas-Altalanos-iskola-Osztalyterem-Tanulo-Tanar-Jelentkezik-Iskolapad-Tabla4

Pár nap kihagyással is nehezebb visszarázódni a suliba, nem beszélve arról, hogy most hetekről volt szó. Sok minden ki tud esni, ha egy kicsit félre rakjuk a könyveinket. A tanárok persze nem igazán elnézőek velünk.

ceruza

Egyből ránk zúdítják a tananyagot. A dolgozatírások és felelések már az első héten elkezdődnek, arról nem is beszélve, hogy a nyakunkon a fél év értékelése. Nem csoda, hogy egyesek komoly traumaként élik meg ezt az időszakot.

RE_2lines_1024

Az osztályzatok általában ilyenkor rosszabbra sikerednek, mint az átlagos, hiszen újból vissza kell térni a kerékvágásba, és ismét fel kell venni a ritmust. Nem igazán van lehetőség megállásra, mert gőzerővel kell dolgozni.

20130827-csalad-miert-jo-az-erdei-iskola

Ez nem mindenkinek sikerül és ilyenkor következik az, hogy becsúszik egy-két rossz jegy. Javításra azonban mindig van lehetőség és ha valaki komolyan is gondolja, biztosan sikerül kiküszöbölni a csorbát.

Visszarázódni a suliba
Neked könnyen ment újból felvenni az iskola ritmusát?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,159RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta