Ki hová kerül a halál után? | “The Good Place” sorozatajánló

Rovat

Megosztás

A Netflix szuper dolog. Nem, ez nem fizetett reklám. Ez szimpla tény. ? Találtunk egy állati menő sorozatot rajta. A részek  kb. húszpercesek, tartalommal rendesen megpakoltak, viccesek. A sorozat címe: The Good Place. 

A történet szerint az emberek haláluk után két helyre kerülhetnek. Az egyik a The Good Place, ide a jóemberek mennek, és van a The Bad Place, ahová a rosszak. Eleanor számára halála után az úgynevezett “The Good Place” lesz az a hely, ahová kerül, vagyis a jók helyére. Csak van egy kis bibi. Eleanor nem volt jó ember, még saját bevallása szerint sem. Többször megemlíti, hogy azért nem volt annyira rossz, és kellene egy “The Medium Place” a számára. Elszabadul a pokol, amikor Eleanor beszennyezi a “The Good Place-t” a rosszaságával. Annyit kell még tudni erről a helyről, hogy mindenkinek van egy lelki társa, Eleanor számára ő Chidi. A nő elmondja neki, hogy nem tartozik oda, és kéri, mivel a férfi életében egy etikát oktató professzor volt, hogy tanítsa meg, hogyan lehet jobb ember, ugyanis szeretne a “The Good Place-en” maradni. A nagy kérdés, hogy sikerül-e ez neki. A tizenhárom részes első évadból kiderül. Van még egy második évad is hozzá, és készül már a harmadik is, elvileg Netflixen is már szeptember vége körül fent is lesz. Úgyhogy jó sok időbe telt, mire mi is rátaláltunk erre a sorozatra, és nekünk is volt mit bepótolni. Te mikor kezdesz bele?

Egyébként eredetileg a sorozat az NBC saját gyártású sorozata,  a tévécsatornán való megjelenése után került fel a sorozat a Netflixre.

Lesd meg az első rész magyar feliratos előzetesét:

https://vimeo.com/282784011

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta