Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Ki legyen a Középsuli új szereplője? – Ismerd meg jobban Lolát!

Ki legyen a Középsuli új szereplője? – Ismerd meg jobban Lolát!

Közeledik az időpont, amikor megválasztjuk azt a szereplőt, akit hosszú időn át a kedvenc Középsuli szereplőitek között láthattok majd. Érdemes jól meggondolni, jól megfontolni azt, hogy kire szavaztok. Mi megpróbálunk kicsit segíteni nektek, hogy jobban megismerhessétek a szereplőket: interjút készítünk mindegyikükkel több rovatunkban is. A legjobb pedig még hátravan. Szívesen elmondanám, de nem teszem, mert akkor nem lenne meglepi a jelöltek számára sem! :P

Most pedig ismerd meg jobban Lolát!

A valóságban is szókimondó vagy?

A valóságban hangulatomtól függ, hogy mennyire vagyok szókimondó.

Meggyűlt már a bajod valakivel emiatt?

Igen, meggyűlt már a bajom. Pontosan az egyik osztálytársammal, aki mondta a magáét, és engem nem volt hajlandó meghallgatni. Amikor meg végre szóhoz engedett, egyszerűen azt mondta, hogy hülyeség az amit mondok.

Lola2 (1)

Mondtad, hogy olyan szerepet nem játszanál el, aki mindig nyávog. Mi a véleményed ezekről a lányokról?

Szerintem az ilyen lányok nem nyitottak semmi újra, csak azt szeretik csinálni, amit ők már megszoktak, és ha nem az történik amit ők akarnak, akkor kiverik a hisztit, hogy márpedig az legyen, amit ők akarnak. Én ennek a szöges ellentéte vagyok, mert én minden új dologra nyitott vagyok.

Barbi és Bende vízparti jelenetéhez mit szólsz? Hogyan kavarnád meg a szálakat e sztori kapcsán?

Bende és Barbi kapcsolatához csak annyit szólnék hozzá, hogy az ő dolguk, bár én kétszer is meggondolnám hogy kikezdek-e Bendével vagy sem, mert ő egy igazi macsó, aki bármikor leléphet egy másik csajjal. És én pont így kavarnék be. Ha én lennék a sorozatban, akkor megmutatnám Barbinak, hogy ha Bende talál egy jobbat máris áttér hozzá, mint egy méhecske, aki egyik virágról a másikra száll.

Ha most azt mondom, írj meg egy jelenetet a Középsuliba, amiért rajongani fognak a nézők, mi lenne az?

Nos én mindenféleképpen egy bulit írnék bele, amiben a Dominik megcsillogtathatja a tánctudását, illetve hogy Olivér annyira illuminált állapotba inná magát, hogy kopaszra vágatja a haját.

Mit tennél, ha meglátnád a legjobb barátnőd barátját egy másik lánnyal?

Nos, én mindenféleképpen megbizonyosodnék róla, hogy milyen kapcsolatban állnak egymással, mert pl. ha csak ölelkeznek, akkor még akár valami rokona is lehet. Ha viszont már látom őket csókolózni, akkor készítek bizonyítékot, és ha a csávó nem vallja be pár napon belül, akkor megmutatnám neki, hogy lássa, hogy milyen kétszínű emberben is bízik meg.

Szimpatikus Lola?

Szavaztál már? Még nem? Kattints!

Szavaztál már? Igen? Nem baj. Eltelt 24 óra? Kattints!

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share